DVOJAC "VEČITIH" PREKOMANDOVAN Piksi doneo odluku, fudbaleri Zvezde i Partizana idu da pomognu omladincima

22:05 | 09-10-2023

Fudbal 0

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković odlučio je da se Stefan Mitrović i Mihajlo Ilić stave na raspolaganje šefu stručnog štaba mlade selekcije Dušanu Đorđeviću, saopštio je večeras FSS.

Dragan Stojković Piksi
Alo/ Marko Metlaš

 

 

Mitrović je član Crvene zvezde, dok Ilić nastupa za Partizan. Oni su se našli na spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića za utakmice protiv Mađarske i Crne Gore u kvalifikacijama za EP 2024.

Mitrović i Ilić su večeras odradili trening sa A timom u Staroj Pazovi, a potom su se priključili mladoj reprezentaciji Srbije, koja se priprema za duele sa Engleskom i Severnom Irskom u kvalifikacijama za EP 2025.

- Stojković je po završetku treninga obavio razgovor sa dvojicom momaka koji su budućnost srpskog fudbala, poručio im da na njih najozbiljnije računa u narednom periodu i obrazložio zašto su u ovom trenutku potrebniji svojim vršnjacima iz selekcije do 21 godine - navodi se u saopštenju FSS.

Mlada reprezentacija Srbije je u prvom meču grupe F kvalifikacija za EP 2025. godine pobedila Azerbejdžan 2:0. Oba gola za Srbiju na tom meču je postigao Ilić, dok je Mitrović bio jedan od najboljih igrača na duelu sa Azerbejdžanom.

Srbija će 12. oktobra igrati sa Engleskom u Notingemu, a četiri dana kasnije sastaće se sa Severnom Irskom u Lurganu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading