PET GOLOVA NA "MARAKANI" Zvezda jedva slomila otpor Radničkog, bodovi ostaju u Beogradu

20:18 | 12-05-2024

Fudbal 0

Crveno-beli su upisali nova tri boda.

alo
Marko Metlaš/Alo!

Crvena zvezda je u 35. kolu Superlige Srbije savladala kragujevački Radnički sa 3:2 i tako nastavila pobedonosni niz. Podsetimo, ona je ranije osigurala titulu šampiona, pa za nju ova utakmica nije imala rezultatski značaj.

UKRAJINCI RASTUŽILI CRVENO-BELE Crvena zvezda bez šansi za direktan plasman u Ligu šampiona

Dvostruki strelac za pobednike je bio Šerif Endiaj u 19. i 29. minutu, dok je jedan pogodak postigao In-bom Hvang u 35. Sa druge strane su precizni bili Vasilije Đurić u 24. minutu, odnosno Važdi Sahli u 38.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Što se toka meča tiče, imali smo dva dijametralno suprotna poluvremena. U prvom se gledao izrazito napadački fudbal, čemu u prilog ide podatak da su svih pet golova postignuti upravo tokom prvih 45 minuta. 

Druga polovina susreta nije bila ni izblizu tako interesantna. Šansi je bilo malo, iako je delovalo da je Zvezda bila bliže pogotku. Ipak, duel je mirno priveden kraju, bez previše drame i neizvesnosti.

 

 

Crvena zvezda - Radnički Kragujevac 3:2

Stadion: "Rajko Mitić"; Gledalaca: 7.000; Sudija: Nenad Minaković

KRAJ UTAKMICE

80. minut - Najbolja šansa u drugom poluvremenu. Šljivić je šutirao, golman je jedva odbranio, da bi potom Katai pokušao i bio izblokiran.

73. minut - Polušansa za Ivelju i Radnički, šutirao je, ali preslabo i bezopasno.

65. minut - Olajinka je driblao u kaznenom, pripretio je, pao, ali sudija nije dosudio penal za Zvezdu.

60. minut - Tempo utakmice je postao sporiji, jedino je Mimović donekle pripretio. Dobro je šutirao, ali je bio izblokiran.

51. minut - Prva šansa u drugom poluvremenu je bila za Zvezdu, Endiaj je probio po levoj strani, šutirao je, ali je ugao bio nepovoljan, te je lopta završila pored stative.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

45+2 - Došlo je do zatišja posle petog gola na utakmici, jedino je Kanga imao šansu iz slobodnog udarca, ali je bio poprilično neprecizan.

39. minut - GOL, GOL, GOL. Nespretna intervencija odbrane Zvezde, Radnički je to iskoristio, a strelac je bio Važdi Sahli.

37. minut - Radnički je odigrao dobar napad, našli su se Kragujevčani ispred gola Glazera, ali je Izraelac uz dosta nesigurnosti intervenisao.

35. minut - NOVI POGODAK, ZVEZDA IMA DVA GOLA PREDNOSTI! Olajinka je majstorski probio po desnoj strani, driblao je i uposlio Hvanga, kome je ostao lakši deo posla.

33. minut - Velika šansa za Zvezdu, koju nije iskoristio Ivanić.

29. minut - GOL ZA ZVEZDU! Ponovo Endiaj, koji je iskoristio loptu Olajinke da je glavom sprovede u protivnički gol!

24. minut - GOL!!! Šok na "Marakani", Radnički je izjednačio tako što je Đurić iskoristio centaršut i efikasno sproveo loptu u gol Glazera.
19. minut - GOL, GOL, GOL! Crvena zvezda vodi, strelac je Šerif Endiaj!

12. minut - Ponovo prete domaći, ovoga puta preko Srđana Mijailovića. Zapretio je sa distance fudbaler crveno-belih, ali je Leković ponovo intervenisao.

9. minut - Velika šansa za Zvezdu! Ponovo se Olajinka našao u prilici, ali su defanzivci Radničkog odradili dobar posao.

6. minut - Prvi put prete i Kragujevčani. Talentovani Glušćević je pokušao da prođe sa desne strane, ali je njegov udarac otišao pored gola.

2. minut - Mogla je Zvezda već do vođstva na početku meča! Stamenić i Olajinka su pokušali, ali je Leković bio siguran.

1. minut - Meč je počeo!

Pre meča

 

18.04 - Poznati su sastavi ekipa.

18.00 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen utakmici 35. kola Superlige Srbije u kojoj se sastaju Crvena zvezda i Radnički. Uz alo.rs pratite sva dešavanja sa "Marakane".

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading