ŠOKANTNA ODLUKA Legenda fudbala se povlači, poznato i kada će igrati poslednji meč u karijeri!
Olimpijska šampionka i dvostruka svetska prvakinja, Amerikanka Aleks Morgan, saopštila je danas da u nedelju završava profesionalnu igračku karijeru
Olimpijska šampionka i dvostruka svetska prvakinja, Amerikanka Aleks Morgan, saopštila je danas da u nedelju završava profesionalnu igračku karijeru
Pojedinci svašta sebi dozvoljavaju.
Delije su ovo dugo čekale.
Partizan, Radnički iz Kragujevca i Vojvodina nastavili su nestvarno loš niz rezultata naših klubova u evrokupovima.
Do kraja prelaznog roka ostalo je više od mesec dana, u tom periodu biće još novih lica u Humskoj.
Superliga Srbije nastavlja da zabavlja narodne mase, ali ne zbog kvaliteta fudbala, već zbog bizarnih situacija kojih je svaki dan sve više i više.
Olimpijski komitet Kanade je poslao kući dvoje članova svoje ženske fudbalske delegacije zato što su špijunirali protivnike!
Odmor je završen, vreme je za pripreme za novu sezonu.
Nikakvo vređanje na nacionalnoj osnovi se ne tolerise.
Pred Dejanom Stankovićem je veliki posao.
Finale bi mogao da odluči jedan od sjajnih fudbalera iz veznog reda Mančester sitija, ali asu crvene furije nije lako.
Srbiju čeka dosta iskušenja u novom sistemu evropskih kvalifikacija, koje imaju dve faze, a pred decembarski žreb pozicionirani smo u drugom šeširu.
Obećao mi je da će ofarbati kosu u crveno ako postane prvak Evrope, ali neću ga prisiljavati. Duga kosa je deo njegove ličnosti, ljudi mi često govore da je isečem, ali meni se to sviđa - rekla je Kukureljina devojka Klaudija.
Bizarnije od ovoga teško da može...
Aleksandar Petrović je legenda brazilske košarke.
Reprezentativac Francuske Ngolo Kante (33) u braku je sa poslovnom ženom Džud Litler (47), bivšom suprugom Džibrila Sisea s kojim ima troje dece.