Tag: "Rodžer Federer"

DA LI SE KRALJU DRMA TRON? Ovako izgleda ATP lista posle Đokovićevog šamara Federeru
Novak Đoković nastavlja da vlada...

SESTRA IZBEGAVALA DA GLEDA FEDERERA Rodžer nije imao podršku najbliže osobe
S teniserom Dijanu veže neobična zamimljivost jer i ona ima blizance

"VELIKA TROJKA" MU PRIREDILA IZNENAĐENJE ZA PAMĆENJE Đoković, Federer i Nadal odali priznanje svom velikom rivalu povodom završetka karijere
Teniser iz Portugalije, Žoao Souza je poražen od Artura Fisa na turniru u Eštorilu i time završio karijeru sa 35 godina na 272. mestu ATP liste

SVE JE OTKRIVENO Igrao protiv Novaka i Rodžera, ali tvrdi da niko ne uništava kao Rafa Nadal
Dijego Švarcman je govorio o legendama tenisa...

FEDERER JE NOVI ĐOKOVIĆEV TRENER Novak šokirao izborom, teniski svet u neverici, poznati detalji
Goran Ivanišević dobio naslednika

FEDERER NOVI TRENER ĐOKOVIĆA? Ceo svet u ŠOKU zbog ovakve "BOMBE": Novak zna šta je najbolje za njega
Ljubitelji tenisa ne mogu da veruju.

POJEDE GA SUJETA Federer rešio da se našali, ali svim je jasno šta se dešva (FOTO)
Rodžer Federer je u Rimu, a očigledno da mu nije do kraja prijatno...

O NOVAKU NI REČ Nadal uporedio rivalstvo Rafe i Federera sa Ronaldom i Mesijem
Koje je rivalstvo najveće u istoriji tenisa?

U OVOME SE OGLEDA NOVAKOVA VELIČINA Kapiten Liverpula otkrio šta uči od Đokovića
Kako biti dominantan i u poznim igračkim godinama

NOVAKOV UDARAC U STOMAK FEDERERU I NADALU Slavni teniser rekao o Đokoviću ono što mnogi ne smeju
Brojke ne lažu, a one su apsolutno na strani našeg asa

JE LI MOGUĆE DA JE FEDERER OVO REKAO? Švajcarac ŠOKIRAO izjavom o Novaku, evo šta je sada poručio
Neverovatno šta je rekao.

"PLAKAO SAM ŠEST PUTA TOG DANA": Rodžer Federer u izdanju u koga ga nikada nismo videli
Emotivna ispovest švajcarskog tenisera.

DA LI JE ISKREN? Federer tvrdi: Drago mi je što sam prvi otišao u penziju
Rodžer Federer je još jednom govorio o kraju karijere

FEDERER SUZE RONI Đoković obara JOŠ JEDAN REKORD, Švajcarac ODLAZI U ZABORAV
Srbinu nema ravnog.

MRZI GA, A SADA GA KOPIRA Federer UKRAO IDEJU Novaku, ali uzalud, nagrada je pripala Đokoviću (FOTO)
Srbin je u svemu ispred Švajcarca.