Tag: "Novak Đoković"
SVE JE JASNO Ovo je istina o povredi Novaka Đokovića, evo šta se sada dešava sa kolenom (FOTO)
Kakvo je stanje sa povredom koju je imao Novak Đoković?
ŠOU Nole "tuče" Alkaraza gde god stigne, opet ga je pobedio (VIDEO)
Novak Đoković se sjajno zabavlja na US openu...
SADA ĆE GA U SRBIJI JOŠ VIŠE VOLETI Del Potro otkrio - plakao sam zbog Đokovića
Argentinac emotivno doživeo Novakov uspeh.
NOVAK "UPRAVLJAO" PUBLIKOM U NJUJORKU Đoković priredio šou pred US Open - hit snimak kruži društvenim mrežama (VIDEO)
Možda bi mogao da se okuša u klasičnoj muzici.
"DELPO JE MOJ NEPRIJATELJ" Đoković šokirao izjavom tokom treninga, evo šta mu je Argentinac odgovorio
Malo ko može da poveruje da su ovako pričali jedan od drugom.
DELIRIJUM NA US OPENU Đoković trenira sa starim prijateljem, publika U TRANSU (VIDEO)
Novak se pojavio sa Argentincem u Njujorku.
OGLASIO SE ĐOKOVIĆ I CITIRAO ČUVENOG KRALJA Reči Novaka od kojih se ledi krv u žilama, protivnici bolje da ga se čuvaju
Nole pun energije nastupa u Njujorku.
SJAJNE, FENOMENALNE, KOLOSALNE VESTI ZA NOVAKA Na Đokoviću jednu stvar niko nije primetio, a to znači samo OVO
Veoma važan podatak za budućnost srpskog tenisera.
"JUTJUBER" RONALDO SRUŠIO INTERNET Kristijano birao - Đoković ili Nadal? Evo i odgovora (VIDEO)
Sjajan izbor Kristijana Ronalda.
ĐOKOVIĆ ZAVRŠAVA KARIJERU AKO OSVOJI US OPEN Legendarna teniserka zna nešto što mi ne znamo: Problemi u braku, u ličnim odnosima...
Zabrinula je sve Noletove navijače.
DOPING SKANDAL DOSTIŽE VRHUNAC Ovo se Sineru neće dopasti, isplivao izveštaj Nacionalne medicinske biblioteke
Neverovatno šta je sebi dopustio talentovani teniser.
OGLASIO SE ROTENBERG Najveći Novakov mrzitelj, rešio da pomogne Đokoviću i to sve zbog doping skandala
Janik Siner je optužen za doping, a svet tenisa drma ozbiljan skandal
NIJE ZABORAVIO Novak se oglasio u sitne sate, razlog za to je više nego važan
Najbolji tensier svih vremena Novak Đoković oglasio se i kasne sate...
KAKAV ĆE TO SPEKTAKL DA BUDE Poznato sa kim će Đoković trenirati pred početak US Opena
Srpski teniser Novak Đoković treniraće sa Huanom Martinom Del Potrom pred početak US Opena, saopštili su danas organizatori poslednjeg grend slem turnira u sezoni.
SINERU ODUZETI BODOVI, NOVAK JE PRVI? Oglasio se Đokovićev mrzitelj, čeka se reakcija ATP
Da li će Srbin dodatno podebljati rekord?