Tag: "Vladimir Stojković"
DOČEKAJMO STAROG PRIJATELJA KAKO DOLIKUJE "Delije" posvetile pesmu Stojkoviću, pa pozvale navijače na Radnički
Biće uzbudljivo na "Marakani"
ISKRENO DO KOSKE Vladimir Stojković otkrio šta se desilo sa Feđom Dudićem
Golman Radničkog, Vladimir Stojković govorio je iskreno o odlasku trenera Feđe Dudića
BURA EMOCIJA KOD VLADIMIRA STOJKOVIĆA: Ne daj bože ovo nikome...
Iskusni golman priznao da mu nije bilo uopšte lako da se brani protiv bivšeg kluba.
VELIKI IZAZOV ZA RADNIČKI Stojković: Idemo tamo da se borimo
Golman fudbalskog kluba Radnički Vladimir Stojković izjavio je danas da se nada dobrom rezultatu protiv Ki Klaksvika u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije
PONOSAN SAM NA OVAJ TIM Vladimir Stojković optimista pred revanš sa Faranima
Šteta što Radnički dobru igru nije krunisao golom
SADA JE ZVANIČNO Stojković stigao u Radnički: Nisam želeo da završim karijeru
Siguran sam da mogu da pomognem ovako ambicioznom klubu kao što je Radnički, izjavio je danas novi golman fudbalskog kluba iz Kragujevca Vladimir Stojković.
VRATIO SE Stojković zvanično potpisao
Dileme više nema, Vladimir Stojković se vratio u Srbiju! On je novi golman Radničkog iz Kragujevca
BOMBA U SUPERLIGI Vraća se Vladimir Stojković: Menja golmana Partizana!
Sprema se veliki povratak u superligaški fudbal, a njegov protagonista je Vladimir Stojković
POTPUNO JE SLOMLJEN Vladimir Stojković se emotivnom objavom oprostio od Radiše Ilića
Bili su saigrači u Partizanu.
BEZ DLAKE NA JEZIKU Stojković udario na novu upravu Partizana, evo šta im zamera
Bivši golman Partizana, Vladimir Stojković udario je na nove čelnike tima iz Humske
VRAĆAM SE SA UTAKMICE SRBIJE I U NOVINAMA VIDIM DA MI JE OTAC UMRO Vladimir Stojković oktiro kako je saznao tragične vesti
Bolna ispovest nekadašnjeg golmana "orlova"
NOVA PRAKSA FSS-A Bivši reprezentativci bodrili "orlove" u Leskovcu
Ubuduće će ovo postati "normalnost".
JAVIO SE I STOJKOVIĆ Pamtim onaj derbi posle Đenove
Srpski golman Vladimir Stojković oglasio se uoči prvog ovosezonskog "večitog derbija".
PROVALIO JE ŠTA LJUDI VOLE Stojković brutalno odgovorio Radetu Bogdanoviću
Bivši golma rerezentacija Srbije Vladimi Stojković odgovorio je Radetu Bogdanoviću
ONO KAD NI ZLATNA LOPTA NE MOŽE DA TE PROĐE Stojković upisao i Benzemu na listu "skalpova"
Još jedna sjajna partija srpskog golmana, ipak nedovoljna za pobedu.