Tag: "izrael"
"NOVAČE, POMOZI DA OSLOBODIMO MALOG OHADA" Izraelski ambasador se potresnim rečima obratio Đokoviću
Dečaku ima samo devet godina i veliki je Noletov navijač
VELEOBRT, MAKABI U BEOGRADU? Iako je dogovoren Kipar, "Ponos Izraela" želi domaćinstvo u prestonici Srbije
Sutra ćemo i konačno saznati gde će kao domaćin igrati Makabi iz Tel Aviva
IZRAELCI SE VRAĆAJU NA TEREN U SRED RATA? Čelnici fudbalske lige Izraela zasedaju
Fudbal bi u Izraelu mogao da se vrati 25. novembra
ZVANIČNO Ništa od Beograda, izraelski timovi domaćini na Kipru
"Informisali smo kiparsku Vladu i postigli smo dogovor da ih ugostimo"
MAKABI IZBACUJU IZ EVROLIGE? Izraelcima preti sudnina Rusa
Urednik Basketnjuza donosi neočekivane vesti
VIDEO SAM MRTVOG PRIJATELJA Jeziva ispovest fudbalera iz Izraela koji je pukom srećom preživeo napad Hamasa i upad na "crnu žurku"
Bivši fudbaler Haopel Ber Ševe Ben Šošan otkrio sve detalje i kako je žurka trajala.
SVE JE BILO KAO IZ BAJKE, A ONDA SE ZAČULA PRVA SIRENA Potresna ispovest srpske odbojkašice evakuisane iz Tel Aviva
Mlada odbojkašica iz Republike Srpske, Nikolina Buha opisala je strašne trenutke koje je proživela kada je počeo napad Palestine na Izrael
ZVERSKI UBIJENA CELA PORODICA Hamas zaklao braću košarkaše Hapoela zajedno sa majkom, ocem i sestrom
Sve jezivije vesti stižu iz Izraela...
BILI SMO U SKLONIŠTU, SVI SU BILI UPLAŠENI Srpska rukometašica proživela horor u Izraelu
Kasno saznala za let "Air Serbia", ali je stigla na avion
STRAVIČNE VESTI IZ IZRAELA Pronađeno telo unuke nekadašnjeg selektora i velike sportske legende u zemlji
Nažalost, obistinile su se crne slutnje porodice nakon što su od 7. oktobra izgubili kontakt sa 22-godišnjom Mai
MOĆNA PORUKA SRBINA IZ IZRAELA Nisam bežao '91, '99, neću ni sada: Mučki su ubijali žene i decu, to mi daje snagu da ostanem...
Rat u Izraelu centralna je tema svih svetskih medija
OGLASIO SE "SRPSKI IZRAELAC" Te slike će me proganjati, neke žrtve sam poznavao lično, nemilosrdno su klali decu
Deni Avdija se oglasio zbog svega što se dešava u Izraelu
NA MEČU NOSIO JEDAN POSEBAN DETALJ Madar odao počast stradalim sunarodnicima posle napada u Izraelu
On je oko ruke nosio crnu traku
SVET MORA DA ZNA ZA KATASTROFU KOJU IZRAEL TRPI Barak Bahar objavio na Instagramu uznemirujući video, duboko potresen dešavanjima u njegovoj zemlji (VIDEO)
Trener Crvene zvezde je pogođen dešavanjima u njegovoj zemlji