BIĆE ČUDNO IGRATI PROTIV NJIH "Naježim se kada se se setim skandiranja Argentini"
"To su moji saigrači od prošle sezone, čudno je igrati protiv njih, znam kako igraju, šta žele" kaže Luka Vildoza
"To su moji saigrači od prošle sezone, čudno je igrati protiv njih, znam kako igraju, šta žele" kaže Luka Vildoza
Određene su sudije za meč 17 . kola koji u Atini igraju panatinaikos i Crvena zvezda
Trener Panatainaikosa Ergin Ataman izneo je svoja očekivanja o meču sa Crvenom zvezdom
Košarkaš Panatinaikosa Kostas Adekoumbo posebno je naglasio Miloša Teodosića pred duel sa Crvenom zvezdom u Evroligi
Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor neizvestan je za sutrašnji duel protiv Crvene zvezde, ali kako kaže trener Ergin Ataman, daće sve od sebe da se nađe na terenu
Bivši košarkaš Virtusa, Bajerna i Barselone Peteri Koponen prokomentarisao je Evroliginu najavu Zvezdinog poslednjeg pojačanja
Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da "crveno-beli" moraju da budu mentalno i fizički spremni za težak meč protiv Panatinaikosa.
Prvi čovek Crvene zvezde govorio je o povratku Nikole Topića u tabor crveno-belih
Centar Crvene zvezde Džoel Bolomboj izneo je svoje viđenje “slučaja Šabaz Nejpir”.
Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović sumirao je proteklu polusezonu, govorio o željama i ciljevima za narednu godinu, ali i iskreno o celoj situaciji sa Šabazom Nejpirom
Da li bi ovo moglo da znači dolazak na Mali Kalemegdan?
Zvezdin novogodišnji koktel
Crveno-beli obavili veliki posao
Izgleda da je sve dogovoreno
Nikola Topić obući će dres crveno-belih!
Kako stvari stoje, prelazni rok na Malom Kalemegdanu je završen