Tag: "FK Crvena zvezda"
"A JA SAM CEO ŽIVOT SVOJ DAO NJOJ" "Delije" na originalan način pozvale navijače na "večiti" derbi
Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona će biti dostupna u četvrtak (10. april) i petak (11. april) od 10 do 18 sati, dok će šalteri raditi na dan utakmice od 10 časova do početka derbija
BLAGOJEVIĆ SAMOUVEREN PRED "VEČITI" DERBI "Oni imaju moć, ali ja apsolutno verujem u Partizan"
Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević rekao je pred 176. "večiti derbi" koji nema takmičarski značaj da derbi sam po sebi uvek navodi obe ekipe da moraju da se zalažu
MARKO MARIN PRED PRAZNIK SRPSKOG FUDBALA "Kada je u pitanju večiti derbi, jedna stvar nikada ne može da se kaže"
Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin rekao je pred 176. "večiti derbi" protiv Partizana da se nikad ne može reći da je u derbiju mali ulog jer je to možda i najveća utakmica u regionu
PONOVO PECKAJU "GROBARE" "Delije" uz čuvenu hit pesmu pozvale na "večiti" derbi (VIDEO)
Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona će biti dostupna u četvrtak (10. april) i petak (11. april) od 10 do 18 sati, dok će šalteri raditi na dan utakmice od 10 časova do početka derbija.
AKO BODE UBODE Kako Norvežani mogu Zvezdu da gurnu ka Ligi šampiona i za koga će crveno-beli još navijati
Norvežani su napravili prvi korak, ali...
SUTRA JE VEČITI DERBI Osam godina bez pobede...
U poslednjoj šampionskoj sezoni crno-beli su slavili u plej-ofu, i to u gostima 3:1 golovima Leonarda (2) i Tavambe
LEGENDA CRVENO-BELIH POZIVA "DELIJE" NA "VEČITI" DERBI "U subotu je praznik fudbala, Zvezda je zaslužila veliku podršku"
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović izjavio je da su "crveno-beli" ovogodišnjim rezultatima zaslužili veliku podršku navijača u predstojećem 176. večitom derbiju protiv Partizana
JOŠ JEDAN BRAZILAC PRED "MARAKANOM" Zvezda pronašla pojačanje u Bundesligi, Brajton za njega platio 10 miliona evra
Ima ozbiljno iskustvo igranja u Premijer ligi, Bundesligi, Ligi šampiona i Ligi Evrope, što je Zvezdi sada preko potrebno.
STIŽE ZARADA NA "MARAKANU" Zvezdi pravo niotkuda leže uplata od 660.000 evra
Kada posao bude zaključen profitiraće i Zvezda kojoj pripada 15 odsto od naredne prodaje.
UEFA NEMILOSRDNA PREMA CRVENO-BELIMA Zvezda bez navijača na prvom sledećem evropskom gostovanju
Takođe, crveno-beli su kažnjeni novčano, te će za paljenje vatrometa platiti 6.750 evra, a još 27.500 zbog prenošenja poruke neprikladne za sportski događaj.
DOMINACIJA Zvezda je u ovome u 10 najboljih u Evropi
Crvena zvezda dominira u jednom važnom parametru...
SKOPLJE NA NOGAMA Meč Zvezde i Vardara izaziva veliku pažnju, pola stadiona već prodato
Makedonski klub ugostiće šampiona Srbije 16. aprila, a sav prihod će biti preusmeren porodicama stradalih u požaru.
SADA JE I ZVANIČNO Evo kada Crvena zvezda i Partizan igraju poslednji put ove sezone
Sve je odavno rešeno, ali derbi je derbi
HOĆE LI SE ISTORIJA PONOVITI? Zvezda apsolutni favorit protiv Partizana, ali setite se šta je bilo prethodni put
Očekuje nas treći ovosezonski večiti derbi