NEMA SPAVANJA Evo kad Nikola Jokić ponovo izlazi na teren
Vreme je za utakmicu broj dva Oklahome i Denvera
Vreme je za utakmicu broj dva Oklahome i Denvera
Nikola Jokić je obično taj koji šokira svetsku košarkašku javnost zbog onog što radi u dresu Denver nagetsa, ali je ljubitelje NBA lige ovoga puta šokiralo - ono što je doživeo
Košarkaši Denvera napravili su veliki preokret u pobedi u prvoj utakmici polufinalne serije zapadne konferencije pošto su savladali Oklahomu u poslednjim sekundama košem Erona Gordona za tri poena, pa su Nikola Jokić i Deandre Džordan mogli ponovo da izvedu svoj tradicionalni pozdrav
Nikola se opušta posle 42 poena i 22 skoka
Košarkaši Denvera slavili su u prvom meču polufinalne serije Zapadne konferencije protiv Oklahome 121:119, a junak je bio Eron Gordon koji je u poslednjim sekundama utakmice postigao koš za pobedu
Samo sam morao da budem agresivan, mislim da sam odigrao najbolje što sam mogao, izjavio je košarkaš Denvera Nikola Jokić posle pobede protiv Oklahome u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.
Nikola Jokić je pokazao novi sat, i to posle pobede Denvera nad ekipom Oklahome
Nikola Jokić je ponovo blistao, a sve to pratio je njegov menadžer Miško Ražnaotivć
Nikola Jokić polako ali sigurno stiže Majkla Džordana...
Nikola Jokić je pokidao na meču Denvera i Oklahome, ali...
Nikola Jokić je posle velike pobede progovorio o Eronu Gordonu, heroju Nagetsa u prvom meču protiv Oklahome
Nije lako isprovocirati Nikolu Jokića...
Brutalna partija srpskog asa
Hit scena u završnici utakmice
Maestralna utakmica srpskog asa