Tag: "olga danilović"

AU, ŠTA SE OVO DESILO? Neverovatan poraz Olge Danilović u Rumuniji
Slaba partija naše teniserke u Rumuniji.

MOĆAN START Olga Danilović u drugom kolu Kluža
Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo turnira u Klužu.

POSLE USPEHA KARIJERE Gde je Olga Danilović?
Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović zadržala je 41. mesto na najnovijoj WTA listi sa 1.275 bodova

VELIKA STVAR Ogroman uspeh Olge Danilović, ovo je sjajno
Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović ostvarila je najbolji plasman u karijeri, pošto je napredovala za 14 mesta i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 41. poziciju sa 1.275 bodova

BIVŠA TOP 10 TENISERKA NEMA DILEMU Olga Danilović može u svetski vrh, ali mora da popravi jednu stvar
Rođena Tuzlanka veruje u potencijal srpske teniserke.

"JA SAM DOŠLA NA ZAKAZAN TERMIN" Olga Danilović reagovala na navodne prozivke Paole Badose
Navodna prepiska Paule Badose sa fanovima objavljena je na jednoj društvenoj mreži na nalogu El Greko.

PORUKA KOJA ĆE VAM ISTOPITI SRCA Evo šta je Jan Oblak poručio Olgi Danilović posle poraza na Australijan openu (FOTO)
Iza srpske teniserke je sjajan turnir

AU, KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Badosa brutalno udarila po Olgi, najstrašnije ISPROZIVALA Danilovićevu
Španska teniserka komentarima ostavila sve u šoku.

SA TRIBINA SE ZAČULO "MOJA HERCEGOVKA" Genijalan momenat na Australijan openu, Olga Danilović sve objasnila
Uprkos eliminaciji, srpska teniserka se dobro zabavila u Melburnu.

"TO NIJE BILO REALNO" Badosa "pecnula" Danilovićevu, ovakvim rečima se malo ko nadao
Sjajne reči španske teniserke posle plasmana u četvrtfinale Australijan opena.

OLGA IZNENADILA ODGOVOROM Danilovićeva dobila pitanje o Oblaku, pa javno pohvalila poznatog golmana
Naša teniserka govorila o mnogo tema posle ispadanja sa Australijan opena.

"TUŽNA SAM, ALI..." Ovo je prva reakcija Danilovićeve posle ispadanja sa Australijan opena
Nema srpska teniserka za čim previše da žali.

SRBIJI SE OVO NIJE DESILO SEDAM GODINA Evo na kom mestu će Olga Danilović biti posle Australijan opena
Plasman karijere za srpsku teniserku.

KRAJ PRELEPE BAJKE Danilovićeva stala kada je najmanje trebala i ostala bez četvrtfinala Australijan opena
Naša teniserka završila učešće na prvom grend slemu sezone.

"NE MOŽE GAVRAN GOLUBA DA RODI" Olga Danilović pred meč karijere govorila o porodičnim genima
Najveći uspeh u karijeri napravila je mlada teniserka plasmanom među 16 najboljih i od narednog ponedeljka imaće novi istorijski plasman na VTA listi.