Tag: "Rolan Garos"

ĐOKOVIĆ SVIMA ZAPUŠIO USTA ZA Srbiju, porodicu: NIkad jači Noletov govor
Novak Đoković je ostvario veliku pobedu, a onda bio više nego iskren

NISAM TO ZNAO Rivalu otkrili sve o Novaku, on ostao u totalnom šoku
Kasper Rud nije znao šta se dešava sa Novakom Đokovićem

BIĆE OVO DAN PUN STREPNJE Ovo je istina o Noletovoj povredi, čeka se jedna važna stvar
Šta se dešava sa povredom Novaka Đokovića?

NOLE SE OGLASIO U SITNE SATE Đokovićeva objava zapalila vatru, da li je ovo znak da će igrati?
Da li je ovo najava dobre vesti?

FEDERER ĆE POLUDETI Novak progovorio bez ustručavanja: Da, to hoću!
Novak Đoković nastavlja da piše istoriju tenisa...

PRIČAM, KAO DA SE OPRAŠTAM Novak emotivan kao nikad, navijačima zastala knedla u grlu od ovih reči
Novak Đoković je još jednom pokazao zašto je najveći teniser svih vremena

NOLE KAO SUPERHEROJ Klinci su najverniji Đokovićevi navijači u Parizu (FOTO)
Srpskom teniseru poslednjih godina najveću podršku na Rolan Garosu pružaju najmlađi, zbog čega često ostaje dugo posle meča kako bi im podelio autograme i poklone.

NOVAK ŠOKIRAO I ZABRINUO SVE Ne znam da li ću igrati četvrtfinale
Novak Đoković se plasirao u četvtfinale Rolan Garosa pobedom nad Argentincem Fransiskom Serondulom sa 3:2 u setovima

ČEKA NAS PRAVI SPEKTAKL Đoković dobio protivnika u četvrtfinalu Rolan Garosa, repriza prošlogodišnjeg finala
Biće to pravi spektakl u Parizu!

NAJVEĆI, MENTALNA MAŠINA Čuveni holivudski glumac očaran Novakom, poslao jaku poruku Srbinu posle nestvarne pobede u Parizu
Mnogi nisu ostali imuni na neverovatnu pobedu Novaka Đokovića

JA DA SAM BIO BUDAN DO TOG DOBA... Mekinro šokiran Đokovićem, jedna stvar mu nikako nije jasna
Novak Đoković je odigrao još jedan maestralan meč i prošao je u četvrtfinale Rolan Garosa

LETEĆI NOLE Đoković šokirao tenisku planetu, izveo potez godine na "Šatrijeu" (VIDEO)
Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Rolan Garosa pobedom nad Argentincem Fransiskom Serundolom sa 3:2 u setovima

Uživo ROLAN GAROS, DEVETI DAN Nole posle epske bitke prošao u četvrtfinale, Đoković optužen za doping, dojava o bombi i velika senzacija
Vreme je za još jedan dobrog tenisa...

NOLE NIJE SA OVE PLANETE Evo šta je Đoković zaradio plasmanom u četvrtfinale Rolan Garosa
Novak Đoković pobedio je Argentinca Serundola i plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa!

NE ZNAM KAKO SAM POBEDIO Đoković napravio čudesan preokret, pa nikad iskrenije progovorio posle meča
Novak Đoković se plasirao u četvrfinale Rolan Garosa!