Tag: "vimbldon"
ZAŠTO ENGLEZI NE VOLE NOVAKA? Ovo je istina o velikoj mržnji prema Srbinu, koja nikada neće prestati
Zašto Engelzi toliko ne vole Novaka Đoković? Odgovor je više nego jednostavan...
DAJEM KOLA ZA KARTU, ALI BUKVALNO... Ko hoće da gleda Đokovića i Alkaraza mora papreno da plati
Finale kojem su se svi nadali...
JUČE NA OPERACIJI, DANAS U FINALU VIMBLDONA U inat svima, uprkos svemu, Novak Đoković želi novo čudo
Ko u čuda veruje, taj čuda i stvara
NOVAK SE OGLASIO PRED FINALE Đokovićeve moćne reči obilaze planetu (VIDEO)
Još samo jedan korak do istorije
ĐOKOVIĆ LAŽIRAO POVREDU? Nove optužbe na Novakov račun, oglasio se i Hrvat
Novakovo koleno je i dalje glavna tema
NOVAKOVA SCENA SA TRENINGA ĆE VAM ULEPŠATI DAN Ovako se Đoković sprema za finale Vimbldona (FOTO)
Srbina još jedan korak deli od 25. grend slem trofeja
SENZACIJA I U FINALU Vimbldon osvojila 32. teniserka sveta
Češka teniserka Barbora Krejčikova osvojila je Vimbldon, pošto je danas u finalu pobedila Italijanku Jasmin Paolini rezultatom 6:2, 2:6, 6:4.
NOLE, AJ MI SE POTPIŠI NA ČELO Takmičenje za najluđeg Đokovićevog navijača je završeno, ovaj momak je pobednik (FOTO)
Zaboravite na tetovaže, grafite, ovaj fan je nadmašio sve
NAPOKON JE SHVATIO Oglasio se najveći Novakov kritičar i njemu je sada sve jasno
Toliko godina je moralo da prođe da bi shvatio ko je najveći ikada
NE ZNAM DA LI ĆU MU SLOMITI SRCE Novakova poruka Alkarazu: Nadam se da će mi dati ovo finale, posle ću navijati za njega
Repriza prošlogodišnjeg finala
NOVAČE, VREME JE ZA REVANŠ Evo kada Đoković i Alkaraz igraju finale Vimbldona
Srbin želi osmu, a Španac drugu vimbldonsku titulu
NOVAK ZAKAZAO REPRIZU PROŠLOGODIŠNJEG FINALA, VREME JA ZA OSVETU Sjajni Đoković srušio Italijana, boriće se za rekordnu titulu na Vimbldonu
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u finale Vimbldona!
ČITAV HOLIVUD DOŠAO ZBOG ĐOKOVIĆA Nestvaran broj zvezda na Vimbldonu koje gledaju Noleta (FOTO)
Zvezdana postava u Londonu.
ČUPAVO NA VIMBLDONU Alkaraz uvredio Engleze, publika ga izviždala pred finale, opšti haos (VIDEO)
Neverovatne scene u Londonu.