TRINKIJERI RAZGALIO NAVIJAČE PARTIZANA: Za "grobare" sam već uradio posao - dva puta sam dobio Zvezdu
Trener Žalgirisa najavio važan meč protiv Partizana.
Trener Žalgirisa najavio važan meč protiv Partizana.
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović, govorio je o mogućnosti da crno-beli dobiju licencu Evrolige.
Centar Partizana će igrati protiv bivšeg kluba.
Evroliga je spremila ugovore za Partizan i Crvenu zvezdu.
Košarkaši Partizana pobedili su na gostujućem parketu Split sa 81:64 u 25. kolu AdmiralBet ABA lige
Košarkaši Partizana ne mogu da se pohvale blistavom formom pred sam kraj sezone, a ono što ih čeka jeste "pakleni" raspored
Košarkaši Partizana večeras od 18.30 na gostujućem terenu protiv Splita igraju utakmicu 25. kola ABA lige
Ligaški deo Evrolige ulazi u samu završnicu.
Armani Olimpija bi mogla da izbaci večite rivale iz doigravanja
Kalkulacije, kalkulacije... Kako se bliži kraj Evrolige, tako dolaze digitroni, papiri i mnogo računanja s istim pitanjem - šta to treba našim klubovima da bi se plasirali dalje?
Crno-beli šanse za plej-in sveli na minimum
Košarkaši Bajerna pobedi su Partizan u meču 32. kola Evrolige sa 89:74 (21:23, 21:21, 23:19, 24:11).
Fudbaler minhenskog klub u dvorani
Crno-bele čeka paklena atmosfera u Kaunasu
Košarkaški klub Bajern revnosno brine na svaki aspekt organizacije utakmice sa Partizanom u Evorligi (20:30) pa su tako Bavarci imali važnu objavu za sve koji dolaze u Arenu
Košarkaši Partizana ulaze u odlučujuću fazu Evrolige, a uoči gostovanja Bajernu u Minhenu, centar crno-belih Balša Koprivica govorio je o očekivanjima i ambicijama tima
Košarkaši Partizana večeras od 20.30 časova gostuju ekipi Bajerna u Minhenu u 32. kolu Evrolige