Tag: "luka vildoza"

ODLEPIO ZA SRPKINJOM Vildoza sve priznao: Ako bi se to desilo, devojka bi me ubila
Luka Vildoza uživa u ljubavi sa našom odbojkašicom Milicom Tasić

"NBA MORA DA REAGUJE" Veliki haos zbog Luke Vildoze, Ataman odgovorio selektoru Argentine
Grčki novinari su ubrzo upitali Atamana za komentar te Priđonijeve izjave, a on mu nije ostao dužan.

ATAMAN BESNEO NA VILDOZU: Ne treba da se buni što ne igra u Evroligi
Trener Panatinaikosa posebno nezadovoljan učinkom bivšeg igrača Zvezde...

LJUBAV ČINI ČUDA Vildoza otkrio da uči srpski jezik, a imao je i poruku za navijače Zvezde
Bivši igrač Zvezde govorio o vremenu provedenom u Beogradu, Crvenoj zvezdi...

ODLIČNE VESTI ZA ZVEZDU PAO bez dva važna šrafa stiže u Beograd
Crveno-beli će, barem na papiru, imati nešto lakši posao sutra.
ŠOK ZA ARGENTINCA "Grobari" hakovali profil Luki Vildozi, ne može da veruje šta su mu uradili (FOTO)
Neprijatno iznenađenje za poznatog košarkaša.

ODLAZAK IZ ZVEZDE MU BAŠ NIJE PRIJAO Šta se dešava sa Lukom Vildozom?
Košarkaš Panatinaikosa ni izbliza ubitačan kao u dresu Zvezde.

PRAVI ROMANTIK Vildoza pokazao telefon i ispao šmeker, ovo ga podseća na period u Zvezdi (VIDEO)
Argentinac je dugo bio u centru pažnje dok je boravio na Malom Kalemegdanu.

ISPLIVALE NOVE INFORMACIJE Oglasila se agencija koja zastupa Luku Vildozu
Organizator igre "dobro" prošao...

ŠOK ZA LUKU Bivši igrač Zvezde izgubio spor, mora da plati MILION evra
Luka Vildoza je u velikom problemu...

USPEŠNO OPERISAN VILDOZA Evo koliko će morati da pauzira Argentinac
Jedna dobra i jedna loša vest...

UŽASNA VEST IZ ATINE Luka Vildoza mora na operaciju, povredio se i bivši centar Partizana
Košarkaš Panatinakosa Luka Vildoza moraće na opreciju kolena leve noge pošto se teže povredio u današnjem meču grčkog šampionata protiv Peristerija, saopštio je večeras klub iz Atine na zvaničnom sajtu.

OSEĆAO SAM SE VOLJENO Vildoza se nakon pobede prisetio prošle sezone: Svi smo bili povezani
Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildoza prisetio se perioda u Crvenoj zvezdi i otkrio kako je bilo videti bivše saigrače

BIĆE ČUDNO IGRATI PROTIV NJIH "Naježim se kada se se setim skandiranja Argentini"
"To su moji saigrači od prošle sezone, čudno je igrati protiv njih, znam kako igraju, šta žele" kaže Luka Vildoza

LJUBAV CVETA Ljubimac "delija" i lepa Srpkinja uživaju, košarkaš ulepšao rođendan odbojkašici (FOTO)
Milica je doputovala iz Turske, gde trenutno nastupa za ekipu Merinos, u Atinu kako bi proslavila divan dan u društvu svog momka Luke Vildoze, košarkaša Panatinaikosa.

MORAO JE DA SE OGLASI Vildoza progovorio o navodima da napušta PAO, ovo je prava istina
Argentinac Luka Vildoza morao je da se oglasi i otkloni dileme o odlasku iz Panatinaikosa