Tag: "fk partizan"
CRNO-BELI OSTALI BEZ TALENTA Mladi fudbaler napustio Partizan, Siti i Milan se utrkuju za njegov potpis
Ugovor sa crno-belima mu je istekao prvog dana 2024, pa je slobodan u izboru sredine.
KALULU U NJUJORKU Miljenik "grobara" se pohvalio slikom na Instagramu (FOTO)
Jedan od ključnih igrača crno-belih uživa na odmoru
MILOJEVIĆ JE VELIKI GOSPODIN Duljaj ima samo reči hvale na račun novog trenera Zvezde: Poznajemo se, popili smo kafu
Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da se sastao sa novim trenerom Crvene zvezde Vladanom Milojevićem.
NAPADAČ NA IZLAZNIM VRATIMA On prvi napušta Humsku u januaru
Jasno je da će ove zime biti odlazaka iz Partizana...
OBOŽAVAM ĆEVAPE I KAJMAK Aldo Kalulu za Alo! "Primarni cilj u 2024. godini je da osvojim titulu u prvenstvu sa Partizanom!"
- Cenim tu strast koju navijači "večitih" rivala imaju prema svojim klubovima - poručuje brzonogi napadač crno-belih!
BEOGRAD I PARTIZAN SU MOJA DRUGA KUĆA Kapiten crno-belih Bibars Natho za Alo! Mnogo sam se vezao za ovaj klub! Ne krijem da bih želeo ovde karijeru da završim!
Izraelac igra petu sezonu u Partizanu, a to je dovoljan razlog da ga "grobari" smatraju jednom od legendi kluba
NA PRVOM MESTU SU IGRAČI "Moja najveća pobeda je njihovo slavlje nakon derbija"
Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je danas da je njegova najveća pobeda slavlje svih igrača nakon poslednjeg derbija.
INTERESOVANJE SVE VEĆE Još jedan klub hoće Saldanju, Partizan neće ni da čuje
Mateus Saldanja je na ceni...
HVALA DRŽAVI NA POMOĆI Vazura otkrio kakva je sudbina Duljaja i Saldanje
Generalni direktor Fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura rekao je posle promocije klupskog kalendara za 2024. godinu da je država pomogla da se dobije UEFA licenca, kao i da će Igor Duljaj ostati trener ekipe u prolećnom delu sezone i da Mateus Saldanja neće biti prodat uprkos bogatim ponudama.
VREME PROMENA Da li je već poznat nasledik Igora Duljaja u Humskoj?
Izabranici Igora Duljaja u poslednjem meču u 2023. godini pobedili su na svom terenu Crvenu zvezdu rezultatom 2:1 i došli do titule jesenjeg prvaka.
POSLE POBEDE U DERBIJU DOBIO LASKAVO PRIZNANJE Golman Partizana izabran za igrača kola
Aleksandar Jovanović najkorisniji u devetom kolu Superlige
ŠTA SE TO DEŠAVA U PARTIZANU Duljaj završio godinu na prvom mestu, pa otkrio: Uprava pregovara sa pet trenera, a pričaju mi da imam podršku
Emotivan intervju šefa stručnog štaba jesenjeg šampiona Srbije.
BOMBA U HUMSKOJ Partizan vraća Ljajića?
Partizan bi ove zime mogao da dobije veliko pojačanje u vidu povratka Adema Ljajića