Tag: "kk mega"
NEUSPEH ZVEZDE U EVROLIGI Poraz od Mege i šesto mesto za crveno-belu decu
Crveno-beli takmičenje završavaju na šestom mestu.
JUNIORI PARTIZANA RAZBILI MEGU Mladi Drezgić odigrao partiju o kojoj će se pričati, pokazao zbog čega Obradović ima poverenja u njega
Majstorsku partiju je odigrao Savo Drezgić
SRBIJO, GLEDAŠ U NOVOG JOKIĆA! Mega "lansira" još jednog supertalenta, a nema ni 15 godina (VIDEO)
Nema sumnje, ovo više nije slučajnost, u Megi se radi sjajno...
U STILU DUŠANA KECMANA Neverovatna trojka košarkaša Vojvodine koja je dotukla Megu (VIDEO)
Novosađani su odigrali sjajan meč i zasluženo se plasirali u polufinale Kupa Radivoja Koraća
NOVO IZNENAĐENJE U NIŠU Vojvodina srušila prošlogodišnjeg finalistu Kupa Radivoja Koraća
Košarkaši Vojvodine plasirali se u polufinale Kupa Radivoja Koraća
ISKORISTILI PREDNOST DOMAĆEG PARKETA Mega ubedljivo slavila protiv Mornara
Dobro izdanje izabranika Marka Baraća
NOVI IGRAČ U MEGI U Partizanu bio šampion, MVP i lider, sada oblači ružičasti dres
"Ružičasti" su angažovali talentovanog igrača.
MEGA I BUDUĆNOST - ZA MILOJA Dva bivša klupa odala počast legendi
Košarkaši Mege ugostili su Budućnost u 18. kolu ABA Lige i još jednom obeležili sećanje na velikog Dejana Milojevića, uz prisustvo njegove porodice i brojnih prijatelja.
DEKI ME JE PREDUHITRIO Trener Mege emotivan posle meča sa Partizanom: Hteo sam da zovem Milojevića, ali zvao je on mene
Mnogo emocija je bilo ove večeri u Areni
STOTKA PARTIZANA U NAJTUŽNIJOJ UTAKMICI Crno-beli deklasirali Megu u meču posvećenom Dejanu Milojeviću
Košarkaši Partizana pobedili su u Areni Megu sa 112:80 u 17. kolu Admiral Bet ABA lige
PARTIZANOVA POSVETA Dejan Milojević ostaje večno u sećanju (VIDEO)
Omaž legendarnom srpskom košarkašu i treneru
SRCEPARAJUĆE SCENE U ARENI Film o Dejanu Milojeviću, navijači u suzama (VIDEO)
Rezultat meča Partizan - Mega biće u drugom planu
REČENO, UČINJENO Od danas će se koševi davati u dvorani "Dejan Milojević"
Mega je uradila ono što je obećala... Veliki gest za Dejana Milojevića