Tag: "fk milan"
OVO JE KAO SAN Srpski tinejdžer nakon debitantskog gola za Milano "Kada mi je rekao da ulazim, bio sam spreman"
Mladi udbaler Milana srpskog porekla Jan-Karlo Simić govorio je posle debitantskog gola u dresu "rosonera"
IBRAHIMIVOĆ SE VRAĆA Zlatan se oglasio i otklonio sve dileme, došlo je do velikog preokreta
Fudbalska vest dana dolazi iz Italije
SPREMA SE NEVIĐENA BOMBA Zlatan Ibrahimović postaje trener velikana?
Ponuda koju će teško moći da odbije
NA DOBROM SAM PUTU Luka Jović blista posle novog gola za Milan: Navijači i ekipa mogu da računaju na mene
Srpski reprezentativac Luka Jović izneo je utiske posle postignutog gola u Bergamu protiv Atalante
NIJE IM POMOGAO NI GOL JOVIĆA Šokantan poraz Milana od Atalante u 95. minutu
Luka Jović postigao gol, ali to nije bolo dovoljno Milanu ni za bod na gostovanju Atalanti – 3:2.
NOVI GOL JOVIĆA Srbin drži Milano u životu i vraća svoju prepoznatljivu formu (VIDEO)
Srpski reprezenttivac Luka Jović postigao je novi, izjednačujući gol na meču koji terenutno igraju Milano i Atalanta
PIOLI OPET GOVORIO O JOVIĆU "Neke karakteristike ne smeju da vam fale, Jović ima kvalitet, ali..."
"U modernom fudbalu mentalni deo ne sme da vam fali"
BOMBA Partizanov klinac definitivno u Milanu, a crno-beli bez obeštećenja
Matija Popović novi je fudbaler Milana, otkriva italijanski novinar Đanluka Di Marcio.
LUKA JOVIĆ SJAJAN U POBEDI MILANA "Rosoneri"rutinski sa Frozinoneom
Fudbaleri Milana pobedili su Frozinone rezultatom 3:1 (1:0) u utakmici 14. kola Serije A
PRVENAC U MILANU Jović postigao prvi gol u dresu "rosonera" (VIDEO)
Srbin se od početka sezone muči u mIlanu, a sada je konačno postao strelac za italijanski klub
SVIH SVOJIH EKIPA SE DOBRO SEĆAM, ALI... "Real Madrid je najveći klub na svetu"
Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je danas da je madridski klub najveći na svetu i dodao da ne razmišlja o produženju ugovora sa vicešampionom Španije, prenose mediji u Madridu.
TRENER MILANA NAHVALIO JOVIĆA Ima kvalitete za koje ni on ne zna
Trener Rosonera pohvalio je izdanje srpskog napadača
JOVIĆ DEO ISTORIJE San Siro video novi rekord, novu svetsku zvezdu i minimalac Milana
Milan je konačno isplivao iz krize...
VELIKI DAN ZA SRPSKOG NAPADAČA Luka Jović dobija šansu u startnih 11 i to protiv bivšeg kluba
Biće to veliko veče za Luku Jovića, piše list "La Gazzeta dello Sport".
ŠANSA ZA SRBINA Milan nema drugu opcija, Jović mora da igra
Trener Rosonera Stefano Pioli ima ogromnih kadrovskih problema uoči ovog duela.