Tag: "Ergin Ataman"
ATAMAN PONOVO ZAPALIO JAVNOST "Pecnuo" navijače Panatinaikosa, u sve upleo "delije" i "grobare"
Reči Turčina o kojima će se pričati.
ATAMAN ZADOVOLJAN POSLE VAŽNE POBEDE Čestitam igračima na igri u teškoj atmosferi
Ergin Ataman, trener Panatinaikosa, nije krio oduševljenje nakon pobede nad Crvenom zvezdom
PRVAK EVROPE DOLAZI U BEOGRAD Ataman ima samo reči hvale na račun Zvezde
Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman izjavio je danas da Crvena zvezda ima iskusne igrače i veoma dobrog trenera.
TEŽAK TEREN ZA GOSTE Ataman svestan šta ga očekuje u "Pioniru" protiv Crvene zvezde
Košarkaši Panatinaikosa će u okviru sedmog kola Evrolige gostovati Crvenoj zvezdi u Beogradu, u Pioniru
OPET ATAMAN I OPET PAO Novi skandal trese Evroligu, prvak Evrope se zvanično žalio
Ponovo protesti iz redova Panatinaikosa.
ŠOKANTNA ODLUKA Fenerbahče zabranio igračima da igraju za Tursku zbog Atamana
Košarkaški klub Fenerbahče zabranio je igračima da igraju za reprezentaciju Turske, sve dok je Ergin Ataman selektor
KAKVE REČI ERGINA ATAMANA Željko Obradović je moj idol
Iako su veliki rivali, izuzetno se poštuju
OGLASIO SE ATAMAN POSLE ISKLJUČENJA Politici nije mesto u dvoranama!
Turski trener objasnio zašto je burno reagovao
ATAMAN PONOVO DIVLJAO Turčin pravio haos i pretio sudijama (VIDEO)
Neverovatan cirkus trenera šampiona Evrope.
"PUSTIO SAM PETRUŠEVA, A ONDA..." Ovako emotivnog Atamana još niste videli (VIDEO)
Bianim rečima se oprostio od svog košarkaša
KAKVE FACE Predsednik šampiona Evrope objavio sliku i saopštio važne vesti
Turski trener Ergin Ataman ostaće strateg Panatinaikosa naredne tri godine.
"NE SPOMINJI ME" Nastavlja se sukob Atamana i Barcokasa: Možda nekad osvojiš Evroligu
Haos u grčkom šampionatu se nastavlja.
LEGENDARNI HRVAT NE DA NA OBRADOVIĆA Ataman? Mora da radi 100 godina da bi stigao Željka
Nije mogao da prećuti.
TI SI PLAĆENIK Potencijalni igrač Zvezde ušao u brutalan sukob sa legendarnim igračem
Košarkaš Olimpijakosa Ajzea Kenan i košarkaš PAO-a Kostas Slukas, imali su verbalni duel u drugom meču finala grčkog prvenstva
TROFEJ STIŽE U ATINU Ataman: Zasluženo
Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman izjavio je da je klub iz Atine zasluženo osvojio titulu u Evroligi, prenosi Basketnjuz