SRBIJU ČEKA PAKLEN POSAO Fudbaleri Španije počeli pripreme za mečeve protiv "orlova"
Fudbalska reprezentacija Španije počela je pripreme u trening kampu nacionalnog tima u Madridu za mečeve protiv Srbije i Švajcarske u Ligi nacija.
Fudbalska reprezentacija Španije počela je pripreme u trening kampu nacionalnog tima u Madridu za mečeve protiv Srbije i Švajcarske u Ligi nacija.
Fudbalska reprezentacija Španije četvrti put u istoriji je postala šampion Evrope, posle pobede nad Engleskom (2:1) u Berlinu
Evropska fudbalska federacija (UEFA) pokrenula je postupak protiv Fudbalskog saveza Španije nakon što su kapiten Alvaro Morata i njegov saigrač Rodri skandirali "Gibraltar je Španija" tokom proslave u Madridu, posle pobede na Evropskom prvenstvu
Fudbaleri Španije proslavili su titulu prvaka Evrope u Madridu
Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis de la Fuente rekao je da je ponosan na svoju ekipu koja je postala šampion Evrope i zahvalio se navijačima na podršci.
Sprema se ludo slavlje u Španiji...
Španija je prvak Evrope, a sledeći meć igra baš u Beogradu...
Finale bi mogao da odluči jedan od sjajnih fudbalera iz veznog reda Mančester sitija, ali asu crvene furije nije lako.
Obećao mi je da će ofarbati kosu u crveno ako postane prvak Evrope, ali neću ga prisiljavati. Duga kosa je deo njegove ličnosti, ljudi mi često govore da je isečem, ali meni se to sviđa - rekla je Kukureljina devojka Klaudija.
Razgovori dve strane već su u toku, a kako piše “AS”, bez obzira na ishod finala De la Fuenteu bi trebalo da bude poverena budućnost reprezentacije do leta 2028. uz veliko, ali i zasluženo povećanje plate.
"Crvena furija" u borbi za trofej!
Francuzi su brzo prosuli prednost...
Fudbaleri Španije i Francuske trenutno igraju polufinale Evropskog prvenstva, a rezultat na poluvremenu je 2:1 za Španiju