ŽIVI U ŠPANIJI, A PLJUJE JE NA SAV GLAS Kaznite je, oduzmite joj Svetsko prvenstvo
Neverovatna izjava jednog od najboljih fudbalera današnjice.
Neverovatna izjava jednog od najboljih fudbalera današnjice.
Fudbalska reprezentacija Španije počela je pripreme u trening kampu nacionalnog tima u Madridu za mečeve protiv Srbije i Švajcarske u Ligi nacija.
Fudbalska reprezentacija Španije četvrti put u istoriji je postala šampion Evrope, posle pobede nad Engleskom (2:1) u Berlinu
Evropska fudbalska federacija (UEFA) pokrenula je postupak protiv Fudbalskog saveza Španije nakon što su kapiten Alvaro Morata i njegov saigrač Rodri skandirali "Gibraltar je Španija" tokom proslave u Madridu, posle pobede na Evropskom prvenstvu
Fudbaleri Španije proslavili su titulu prvaka Evrope u Madridu
Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis de la Fuente rekao je da je ponosan na svoju ekipu koja je postala šampion Evrope i zahvalio se navijačima na podršci.
Sprema se ludo slavlje u Španiji...
Španija je prvak Evrope, a sledeći meć igra baš u Beogradu...
Finale bi mogao da odluči jedan od sjajnih fudbalera iz veznog reda Mančester sitija, ali asu crvene furije nije lako.
Obećao mi je da će ofarbati kosu u crveno ako postane prvak Evrope, ali neću ga prisiljavati. Duga kosa je deo njegove ličnosti, ljudi mi često govore da je isečem, ali meni se to sviđa - rekla je Kukureljina devojka Klaudija.
Razgovori dve strane već su u toku, a kako piše “AS”, bez obzira na ishod finala De la Fuenteu bi trebalo da bude poverena budućnost reprezentacije do leta 2028. uz veliko, ali i zasluženo povećanje plate.
"Crvena furija" u borbi za trofej!
Francuzi su brzo prosuli prednost...