Tag: "Etore Mesina"
GOSPODSKI POTEZ MESINE Trener Armanija se oglasio zbog smrti navijača Partizana
Sjajan gest Italijana
ŠTA ĆE REĆI NIKOLA? Trener "bacio pod voz" Mirotića, Mesina šokirao svet košarke
Trener Olimpije Milano, Etore Mesina sumirao je utiske
ZVEZDA SE POVUKLA SA UTAKMICE PROTIV EFESA Legendarni trener "poludeo" zbog epskog poraza crveno-belih u Istanbulu
Košarkaši Crvene zvezde doživeli su epsku bruku u Istanbulu i poraženi su od Efesa rezultatom 100:55
CRNO-BELI NA DESETKOVANE "MANEKENE" Mesina: Partizan je čvrsta i dobro organizovana ekipa
Trener košarkaša Olimpije iz Milana Etore Mesina izjavio je danas da je Partizan čvrsta i dobro organizovana ekipa.
NIJE DOBRA OSOBA, SVAŠTA JE PRIČAO O MENI Košarkaš Asvela brutalno isprozivao Mesinu
Jedan od najboljih igrača Asvela Timoti Luvavu pričao je o svom nekadašnjem klubu i tom prilikom iskoristio je mogućnost da kaže nešto o svom bivšem treneru Etore Mesini
SAGA NEJPIR SE NASTAVLJA Mesina demantovao povratak Amerikanca i "pecnuo" trenera Zvezde
Ponovo je nastala potpuna konfuzija
PARTIZAN NIJE IGRAO DOBRO, ALI JE POBEDIO Mesina besan posle poraza od Partizana
Armani je ispustio veliku prednost
BIZARNO RIVALSTVIO Mesina: Toliko sam stvari ukrao od Željka Obradovića
"Bizarno rivalstvo" između Željka Obradovića i Etorea Mesine
MESINA BLISTAO POSLE POBEDE Oseća se kao polu-srbin, evo i zašto
Italijanska ekipa je ubedljivo slavila u "Areni"
ITALIJAN IZDAO HITNO SAOPŠTENJE Mesina otkrio šta je istina: Pričao sam o Nejpiru, ali...
Sve je izvučeno iz konteksta
PLJUŠTE REKORDI U MILANU Etore Mesina dobio laskavo priznanje, približio se Željku Obradoviću
Armani Milano je u 3. kolu Evrolige savladao Olimpijakos sa 65:53, a pomenuti susret obeležili su trener i centar domaćih Etore Mesina, odnosno Kajl Hajns