![Novak](/data/images/2024-01-26/75058_tan2024-01-2606491999-0_f.jpg?timestamp=1707909968)
REČI ENDIJA RODIKA OSETIO NA SVOJOJ KOŽI Novak ti prvo uzme noge, onda dušu, a na kraju te uništi
Argentinski teniser Tomas Ečeveri govorio je za tamošnje medije i prisetio se meča sa Novakom Đokovićem na Australijan Openu
Argentinski teniser Tomas Ečeveri govorio je za tamošnje medije i prisetio se meča sa Novakom Đokovićem na Australijan Openu
Srećan sam što sam u njihovo vreme počeo da igram, koristio sam vreme provedeno uz Rodžera, Rafu i Noleta, poručuje mladi Italijan
Srpski ultramaratonac Jovica Spajić pobedio je na jednom od fizički najzahtevnijih sportskih događaja, ako ne i na najzahtevnijem, na svetu
Najbolji teniser u istoriji koristi priliku da predahne nakon Australijan opena
Nekadašnji četvrti teniser sveta Tim Henman smatra da je Novak Đoković i dalje glavni favorit za najveće titule ove sezone
Najbolji teniser sveta poslao je poruku koja će oduševiti one koji su takođe uvijek uz njega
Francuskinja veruje da će Đoković imati još jednu sjajnu sezonu
Rodžer Federer je idol Holgeru Runeu, ali je Novak Đoković "kriv" što je danas Danac među najboljim mladim teniserima na svetu
Čuvena izjava Rodžera Federera na račun Novaka Đokovića o kojoj se i dan danas priča u teniskim krugovima...
Novak Đoković odavno je oborio sve rekorde u belom sportu
Najbolji svetski teniser ima dobru priliku da se zadrži na teniskom tronu
Najbolji teniser svih vremena otputovao je u Italiju između turnira u Australiji i Americi
Legendarni američki teniser Džimi Konors veruje da Novak Đoković nije rekao poslednju reč
Nekadašnji prvi reket sveta, Endi Rodik, ima pozitivan skor sa Novakom u međusobnim okršajima, a sada se oglasio posle Đokovićevog poraza od Janika Sinera u polufinalu Australijan Opena
Novak Đoković je po još jednom parametru pokazao zašto je najveći svih vremena u belom sportu
Čuvena američka skijašica Lindzi Von dala je svoj sud o novopečenom šampionu Australijan opena i poprilično ga pohvalila
Nole još jednom pokazao kakva je teniska, ali pre svega ljudska veličina