Tag: "Bruno Kaboklo"

POZIV KOJI SE NE ODBIJA Košarkaši Zvezde i Partizana predstavljaju svoju zemlju
Čast i privilegija za svakog sportistu.
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Igrač Partizana napravio skandal, ali ostaje u klubu
Izgleda da mu je oprošteno.

OTKUCAVA BOMBA KOJA BI ZATRESLA SRBIJU Kaboklo prelazi u Zvezdu?!
Da li je to na pomolu šokantan transfer?

NEVEROVATNO Otkriven PRAVI razlog zašto je Kaboklo napustio Partizan
Brazilac proživljava neverovatnu dramu.

KABOKLO NAPUSTIO PARTIZAN BEZ DOZVOLE Haos u Humskoj, crno-beli se hitno oglasili i pojasnili situaciju
Stanje u redovima srpskog kluba nije najbolje.
KABOKLO NAJAVIO SERIJU SA ZVEZDOM: Teško je, imali su naklonost sudija
Centar crno-belih izneo očekivanja pred finalnu seriju sa Zvezdom.
PUKLO PRIJATELJSTVO?! Kaboklo i Jago se više ne viđaju, a poznat je i razlog
Ovo je malo ko očekivao.
PRVI KONTAKTI SU USPOSTAVLJENI Košarkaši Zvezde i Partizana će ponovo igrati zajedno u timu (FOTO)
Petrović će ponovo predvoditi selekciju Brazila, ovoga puta u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Parizu.

VEČITI RIVALI I VELIKI PRIJATELJI Partizanovac i zvezdaš došli zajedno da gledaju meč odluke (FOTO)
Zanimljiva scena u srpskoj prestonici.

DOMINACIJA JAGA I KABOKLA Moćni Brazil slavio 66 razlike
Košarkaška reprezentacija Brazila na spektakularan način je započela kvalifikacije za plasman na prvenstvo Amerike.

OVO JE MALO KO OČEKIVAO Košarkaši Zvezde i Partizana dobili ponudu koja se ne odbija
U momentima kada njihovi klubovi igraju mečeve za prvi trofej u tekućoj sezoni...

LOPTA (NE)BI UŠLA U KOŠ Da li je Kaboklo zaista upropastio pobedu Partizana? (VIDEO)
Čini se da je situacija prilično jasna.

ODLEPIO ZA LEPOM SRPKINJOM Košarkaš Partizana se zaljubio do ušiju u atraktivnu plavušu: Prava si mačka (FOTO)
Brazilski košarkaš je već neko vreme u vezi sa Karmen, a svoju ljbav prema njoj ne krije ni na društvenim mrežama.

"KABOKLO MI JE REKAO DA SAM P***A" Heroj Jago nakon velike pobede u derbiju: Hoću da mi opet ovako skandira Arena
Brazilski plejmejker bio je vidno raspoložen nakon pobedničkog koša u večitom derbiju, gde je ponovo trijumfovao protiv reprezentativnog kolege i dobrog prijatelja, Bruna Kabokla.