KAKO JE „FURIJA“ ODUVALA SVE Sistem De la Fuente
Nije važno da li su mi svi verovali, već to što sam osećao da mi igrači veruju, bez sumnje u moje odluke, kaže simpatični čikica
Nije važno da li su mi svi verovali, već to što sam osećao da mi igrači veruju, bez sumnje u moje odluke, kaže simpatični čikica
Aliće sočno odala priznanje kapitenu Morati, tu su i Klaudija, Sara, Laura...
Šampionat u Nemačkoj je do finala privukao 2.615.688 posetilaca, među njima i poznate navijačice
Fudbalske reprezentacije Španije osvojila je Evropsko prvenstvo pobedom nad Engleskom u finalu sa 2:1.
Fudberi Španije i Engleske igraju meč finala na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj
Fudbaleri Španije i Engleske igraju finale Evropskog prvenstva u Berlinu
Gordi Albion nije bio u polufinalu međunarodnog turnira 22 godine, a onda je došao novi strateg i to je uspeo triput na četiri turnira
Rekao sam Kolu da će mi namestiti gol i da ćemo proći u finale, tvrdi strelac za pobedu nad Holandijom 2:1 u 91. minutu
Još jedan pokazatelj da UEFA ne zna šta radi.
Stručni konsultant RTS-a Rade Bogdanović, nikako nije saglasan sa odlukom Nemca Feliksa Cvajera
Fudbaleri Holandije i Engleske igraju meč polufinala Evropskog prvenstva u Nemačkoj, a za 20 minuta igre pala su po dva gola
Gol već na početku meča...
Francuzi su brzo prosuli prednost...
Fudbaleri Španije i Francuske trenutno igraju polufinale Evropskog prvenstva, a rezultat na poluvremenu je 2:1 za Španiju
Vesti iz Nemačke nisu nimalo dobre...