DŽEPNA VENERA U STAROM IZDANJU Nekada najseksepilnija teniserka ponovo je izazovna pošto je uspela da smrša čak 17 kilograma

06:00 | 09-05-2024

Tenis 0

Nekada sjajna slovačka teniserka i san mnogih mušaraca Slovakinja Dominika Cibulkova (35) iznenadila je fanove objavom na kojoj je pokazala neverovatnu fizičku transformaciju.

Cibulkova
Profimedia

Džepna venera, koja je 2017. godine bila četvrta teniserka sveta, a od belog sporta se oprostila 2019. godine, posvetila se porodici. Rodila je dvoje dece i prilično izmenila izgled, ali sada je značajno smršala.

- Ovo sam uspela za šest i po meseci. Recept? Počnite odmah, ne čekajte ponedeljak, praznik, idući mesec... Najvažnije je krenuti i imati plan. Osnovne stvari su deta, samodisciplina, vežba i pravilno postavljen kalorijski unos. Ako čovek nešto stvarno želi to će i ostvariti. Cilj mi je da izgubim još pet kilograma, biće još teže, ali spremna sam i odlučna, a onda ćemo zajedno slaviti, obećavam - poručila je Cibulkova na društvenim mrežama uz fotografiju oja pokazuje da je u fit formi.

Cibulkova Printscreen
 

 

Bez grend slem titule

Tokom karijere je ostvarila 450 pobeda, 299 poraza i osvojila osam titula. Nikada nije bila grend slem šampionka, a najbliža je tituli bila na Australian Openu 2014. godine, kada je igrala finale i izgubila od Kineskinje Li Na.

Cibulkova je prvo dete rodila u junu 2020. godine, a drugo sredinom 2023. pa se posle toga posvetila vraćanju stare forme u kakvoj smo navikli da je vidimo.

Tvrdi da je u poslednih šest i po meseci izgubila čak 17 kilograma.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading