SRBIJA PROTIV NJIH MORA NA POBEDU Slovenija objavila spisak za Evropsko prvenstvo

20:54 | 07-06-2024

EP2024 0

"Junaki" idu u Nemačku sa velikim ambicijama.

epa

Selektor fudbalske reprezentacije Slovenije Matjaž Kek saopštio je danas konačan spisak od 26 igrača za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Na spisku se nalaze:

IZLUĐUJU ME TAKVE STVARI Piksi otkrio zašto je potpuno pobesneo

Golmani: Jan Oblak, Vid Belec, Igor Vekić.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Odbrana: Jure Balkovec, Jaka Bijol, Miha Blažič, David Brekalo, Vanja Drkušić, Erik Janža, Žan Karničnik, Petar Stojanović.

Vezni red: Timi Maks Elšnik, Adam Gnezda-Čerin, Jon Gorenc Stanković, Tomi Horvat, Jasmin Kurtić, Sandi Lovrić, Benjamin Verbič, Adrian Zeljković, Nino Žugelj, Josip Iličić.

Napad: Žan Celar, Jan Mlakar, Benjamin Šeško, Andraž Šporar, Žan Vipotnik.

- Na kraju, morao sam da se odlučim za 26 igrača, što ne znači da oni koji sada ne putuju sa nama u nekim narednim akcijama neće biti u reprezentaciji. Fudbal će se igrati i posle Evropskog prvenstva, u septembru već imamo mečeve Lige nacija. Takođe, morao sam i taktički da posmatram stvari pre donošenja konačne odluke, jer ne mogu da vodim previše napadački orijentisanih igrača, pretpostavljam da nećemo napadati 90 minuta svaki meč na Euru - rekao je Kek.

Reprezentacija Slovenije će do početka EP odigrati prijateljsku utakmicu sutra protiv Bugarske. EP je na programu od 14. juna do 14. jula, a Slovenija će igrati u Grupi C zajedno Srbijom, Engleskom i Danskom.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading