BOLJU NAJAVU NISU MOGLI DA ZAMISLE Hrvati pobedili Portugal i nasmejani otišli put Evropskog prvenstva

23:26 | 08-06-2024

EP2024 0

Trećeplasirani sastav sa Mundijala u Kataru slavio je u Lisabonu sa 1:2 i tako u velikom stilu najavio učešće na prestižnom takmičenju Starog kontinenta.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske

 

Fudbalski nacionalni tim Portugalije doživeo je “hladan tuš” uoči odlaska na Evropsko prvenstvo. Pred sam put u Nemačku Portugalci su na generalnoj probi “kapitulirali” pred reprezentacijom Hrvatske.

Trećeplasirani sastav sa Mundijala u Kataru slavio je u Lisabonu sa 1:2 i tako u velikom stilu najavio učešće na prestižnom takmičenju Starog kontinenta.

Već u osmom minutu izabranici Zlatka Dalića došli su do vođstva. Vitinja je neoprezno startovao i tom prilikom skrivio jedanaesterac. Odgovornost je preuzeo Luka Modrić, a Košta nije imao nikakve šanse u direktnom duelu sa vezistom Real Madrida.

Domaćin je uzvratio u 48. minutu, kada je Semedo zabeležio asistenciju, dok je as Liverpula – Diogo Žota, poravnao na 1:1.

Konačan rezultat u 56. minutu postavio je napadač Osasune, Ante Budimir. Pokupio je odbitak nakon projektila koji je izveo Pašalić i loptu glavom prosledio u mrežu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading