VELIKI PROBLEM ZA ENGLEZE Jedan od ključnih igrača neizvestan za Srbiju

12:01 | 09-06-2024

EP2024 0

Selektor Engleske na mukama...

app
AP PhotoScott Heppell

Fudbaler Mančester junajteda Luk Šo izjavio je da nije siguran da li će zaigrati za reprezentaciju Engleske na meču protiv Srbije u prvom kolu grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, prenosi Rojters.

Selektor Engleske Geret Sautgejt izjavio je ove nedelje da se "kocka" sa fudbalerom Mančester junajteda, koji je poslednji meč odigrao u februaru protiv Lutona u Premijer ligi.

Šo je tada na meču sa Lutonom obnovio povredu mišića leve noge, a do kraja sezone u Premijer ligi nije odigrao nijedan meč. Sautgejt je odlučio da Šoa uvrsti u konačan spisak igrača za EP.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ako me trener zamoli da igram, nikad neću da kažem ne. Ali nije trebalo da igram u Lutonu. To je krivica svih nas. To je moja krivica, ali i medicinskog tima Mančester junajteda - rekao je engleski fudbaler za britanske medije i dodao:

- Vratio sam se prebrzo i zaradio sam još jednu povredu. Trudio sam se da učinim sve što mogu da budem spreman za Junajted - napomenuo je Šo.

Luk Šo EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
 

EURO će biti održan od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj, a Engleska će igrati u grupi C sa Srbijom, Slovenijom i Danskom. Rojters podseća da će Engleska prvi meč na kontinentalnom šampionatu odigrati 16. juna protiv Srbije.

- Ne zavisi od mene da li ću igrati na toj utakmici. Idemo dan po dan, videćemo kako će mi biti na treninzima. Voleo bih da odigram prvi meč na EP, ali ne želim da žurim prebrzo, jer realno imam samo jednu šansu. Ako nešto osetim, onda je to to. Ne želim da se to dogodi - rekao je igrač Mančester junajteda.

Engleska je pre dva dana u Londonu poražena od selekcije Islanda (0:1) u poslednjem pripremnom meču uoči EP.

- Ovo bi mogla da bude najbolja stvar koja nam se dogodila. To nas je nateralo da shvatimo da u Nemačkoj neće da bude lako. Na EP će biti potrebna velika odlučnost našeg tima - zaključio je Šo. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading