Ministar Gajić posetio Orlove i simbolično predao zastavu Srbije

17:30 | 11-06-2024

EP2024 0

Na dan puta u Nemačku, reprezentativce naše zemlje u Staroj Pazovi posetio je ministar sporta u Vladi Republike Srbije Zoran Gajić i tom prilikom simbolično predao zastavu naše zemlje selektoru Draganu Stojkoviću i kapitenu Dušanu Tadiću uz želje da on i njegovi momci obraduju naciju dobrim igrama i rezultatima na Evropskom prvenstvu

Zoran Gajić
Ministarstvo sporta

- Zastava u našem narodu tradicionalno ima simboličnu vrednost. Iz svake sportske borbe vraćali smo se kao pobednici, želim i fudbalskoj reprezentaciji da se vrati kao pobednik. To znači da ostanu zdravi, da daju sve od sebe i da odigraju najbolje što mogu u datom trenutku. U tom slučaju, mi ćemo nez obzira na rezultat biti zadovoljni. Pozivam celokupnu fudbalsku i sportsku javnost u Srbiji da navijaju za naše fudbalere na drugačiji način nego što se navija za Crvenu zvezdu, Partizan, Vojvodinu ili neki drugi klub. Da gledaju samo ono što je lepo, sve ono dobro što rade igrači, selektor i ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije. Ako svi budemo zračili pozitivnom energijom, to će se reflektovati i na ekipu. Nemam uopšte dilemu da će igrači pružiti 110 odsto svojih realnih mogućnosti - rekao je ministar Gajić. 

Zoran Gajić Ministarstvo sporta
 

"ORLOVI" SPREMNI ZA NEMAČKU Srbija kreće na prvenstvo Evrope posle 24 godine

Zoran Gajić Ministarstvo sporta
 

Selektor Dragan Stojković okupio je svoje pulene za zajedničku fotografiju sa uvaženim gostom u hali Sportskog centra u Staroj Pazovi, a nakon toga izrazio zadovoljstvo što podrška našem državnom timu stiže sa svih nivoa.

Zoran Gajić Ministarstvo sporta
 

- Posetu ministra sporta shvatamo kao gest velike podrške reprezentgaciji uoči najvećeg kontinentalnog takmičenja. Gospodin Gajić je bio vrhunski sportista i selektor, zna koliko je važno kada ekipa ima vetar u leđa od strane cele nacije. Odlazimo za Nemačku spremni da damo sve od sebe, da Srbiju učinimo ponosnom. Nemojte da sumnjate da će ovi momci bukvalno dati i više od maksimuma. Naš cilj je da reprezentujemo svoju zemlju u najboljem mogućem svetlu. Uveren sam da ćemo se na kraju svi zajedno radovati. Ministru hvala na poseti i velikoj podršci koju nam pruža pred ovo veliko takmičenje - rekao je selektor Stojković. 

Zoran Gajić Ministarstvo sporta
 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading