HITNA VEST IZ NEMAČKE Srbin zbog povrede propušta Evropsko prvenstvo

13:19 | 12-06-2024

EP2024 0

Srbin koji je trebalo da zaigra za Nemačku neće igrati na velikom takmičenju.

Aleksandar Pavlović

Reprezentativac Nemačke srpskog porekla, Aleksandar Pavlović, neće igrati na Evropskom prvenstvu zbog povrede, piše "Bild".

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Julijan Nagelsman pozvao je danas u nacionalni tim Emrea Džana, koji će da zameni povređenog Aleksandra Pavlovića na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Pavlović je zbog upale krajnika propustio propustio prijateljsku utakmicu sa Grčkom, kao i treninge u ponedeljak i utorak. Nagelsman je zbog toga odlučio da u nacionalni tim uvrsti Džana, koji igra za Borusiju Dortmund.

- Odmah je izrazio entuzijazam i spremnost da se pridruži timu. Želeli smo da imamo igrača u timu koji je odigrao dosta utakmica i koji zna kako da se nosi sa pritiskom. On može da se uklopi u profil koji nam je sada potreban - izjavio je danas Nagelsman na konferenciji za medije, prenosi Bild.

Džan je za reprezentaciju Nemačke odigrao 43 utakmice i postigao jedan gol. Nemačka, koja je domaćin EP, će otvoriti takmičenje utakmicom protiv Škotske u petak od 21 čas u Minhenu.

EP je na programu od 14. juna do 14. jula.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading