NEMA STRAHA Gudelj zapušio usta Englezima, odmah su krenule provokacije

14:03 | 12-06-2024

EP2024 0

Fudbaler Srbije Nemanja Gudelj odgovarao je na pitanja novinara pred start Evropskog prvenstva

tanju
FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIC/ bs

Pitanje novinara Skaj sporta iz Londona: Kakvu utakmicu očekujete u nedelju i da li je Engleska favorit?

- Naravno, velika utakmica za oba tima, kao i svaka utakmica na EP. Ovo će biti prva, posebna. Oba tima su dobro pripremljena, a naša je želja da dokažemo da nam je mesto ovde. To će biti divna prilika da se dokažemo.  Očekujemo da možemo da pobedimo Englesku. Oni su fantastičaan tim, sa izuzetnim igračima, ali biće to tesan meč, neizvestan. Na kraju krajeva, to je fudbal, iznenađenja uvek može da bude. 

Englezi su imali provokativno pitanje. Zanimali ih je da li se naši momci plaše nečega. 

- Ne, nema straha. Engleska je fenomenalan tim, mnogo mladih igrača, talentovanih, došli su da urade nešto veliko posle dugo vremena, žele da osvoje EP, ali mi idemo na pobedu. Ne plašimo se, ponavljam.

ENGLEZI DIGLI FRKU Meč Srbije proglašen za susret visokog rizika, evo koliko će policajaca biti na stadionu

Pitali su ga i da li Englezi treba da se plaše Mitrovića i Vlahovića.

- Oni su izuzetni igrači, kojin mogu svakome da daju gol. Ali želimo da se koncentrišemo na sebe, imamo odlične igrače u svim linijama tima i bićemo spremni.

Ko su engleski igrači koji su po vama najopasniji?

- Kejn i Belingem su odlični i važni igrači za svoj tim, kao i za reprezentaciju. Taktički i fizički smo spremni da im odgovorimo.

Otkrio je i kako se oseća posle pobede.

- Osećam se super, oporavio sam se brzo, imao sam odličan tim iza sebe, tu je bila reprezentacija, moj privatni tim i sada sam odlično. Fizički dobro, koleno je dobro, spreman sam. Što se tiče moje uloge, to zavisi od mistera, ako budem igrao, zavisi i gde ću da igram, to se menja. Znaćemo pred utakmicu.

Govorio je i o mogućem golu.

- Naravno, ako budem igrao i ako bude prostora za šut sa distance, ja sam uvek za, da probam, da li opasnost... Lakše mi idu ti golovi sa distance. Mi smo spremni za sve, ako bude prilike za šut, ne razmišljam dvaput", nasmejao se Gudelj, kao da je spreman već da šutira.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading