LUDA PRIČA Zvezda Engleske pred meč sa Srbijom posetila vračaru?!

21:51 | 13-06-2024

EP2024 0

Zaista neverovatno...

Fil Foden, fudbalska reprezentacija Engleske

Svedoci smo mnogih ludih priča u svetu fudbala. Posebno kada je sujeverje u pitanje. Svima je u sećanju bivši selektor Francuske Rajmon Domenek koji je birao startnih 11 na osnovu horoskopa?! Nešto slično je uradio i Fil Foden.

Zvezda reprezentacije Engleske i zvanično najbolji igrač Premijer lige prošle sezone je sa suprugom Rebekom posetio vračaru?!

Kako prenosi The Sun, igrač Mančester Sitija nekoliko dana pre početka turnira u Nemačkoj, angažovao je vidovnjakinju Kloi Smit, koja mu je "čitala" tarot. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Naime, u izjavi za engleske medije, Kloi je istakla da je uživala u čitanju za "veoma duhovne" Fila i Rebeku.

- Fil je bio jednako zainteresovan kao i Rebeka da se uradi čitanje tarota, posebno s obzirom na veliki turnir koji je na vidiku. Nadajmo se da mu je Kloi rekla da se "fudbal vraća kući"! Foden je veoma povezan sa svojim osećanjima i želeo je da vidi da li Kloi može da mu pruži bilo kakav uvid u budućnost - rekao je izvor blizak fudbaleru Mančester sitija.

Zanimljivo je da je Fil Foden bio toliko impresioniran vidovnjakinjom Kloi da je ponudio popust za njene usluge svojim pratiocima na Instagramu?!

Zaista neverovatna priča...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading