ONI ZNAJU SVE O NAMA Englezi do tančina prostudirali Srbiju, ovo je naš glavni problem

12:20 | 14-06-2024

EP2024 0

Englezi sebe vide kao favorite na EP, ali... Već neko vreme se baš bave našim momcima i skautinog Srbije

alo
Foto: Alo!/Marko Metlaš

Engelski mediji vrše analize i skauting srpskog tima, a gde su mane i šta su vrline srpskih "orlova", pokušao je da odgonetne i Skaj Sports.

Kako navode, adut Srbije biće istaknuti pojedinci u napadu.

- Srbija će polagati nadu u napadača Aleksandra Mitrovića koji će pokušati da produžiti izvanrednu formu u svim takmičenjima, pošto je postigao pet golova na sedam utakmica u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024 - piše Skaj Sport.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Osvrnu li se i na poslednju pripremnu utakmicu Srbije i pobedu protiv Švedske (3:0).

- Dušan Vlahović ima veliki potencijal posle dve i po sezone u Seriji A sa Juventusom, pošto je postigao 33 gola u 75 mečeva, ali se suočava sa krizom i sada je pred testom na međunarodnoj sceni - navodi se.

VAŽNO! FSS se oglasio hitnim saopštenjem

Tema su bile i slabe strane reprezentacije.

- Iako je pretnja Srbije u napadu jasna, isto tako je i njihova defanzivna slabost, pošto su primili osam golova u tri utakmice na sumornom Svetskom prvenstvu 2022. i na samo dve kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2024. nisu primili gol. Srbija će morati da zapuši te rupe u Nemačkoj, ako prvi put žele da prođu iz grupne faze velikog turnira. Strahinja Pavlović će protiv Engleske krenuti na levoj strani, 23-godišnji centralni bek Salcburga je defanzivac stare škole koji modelira svoju igru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading