FSS BRUTALNO UZVRATIO POSLE UVREDA IZ HRVATSKE Takvim vrstama frustracija se nećemo baviti u budućnosti

15:03 | 14-06-2024

EP2024 0

Utakmicom Nemačke i Škotske, večeras od 21 čas počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu

alo

Evropski šampionat u Nemačkoj otvaraju domaćini protiv selekcije Škotske od 21 čas u Minhenu. 

Srbija svoju prvu utakmicu igra protiv Engleske u Gelzenkirhenu u nedelju 16. juna od 21 čas. 

Danas je na konferenciji za medije govorio srpski reprezentativac Dušan Vlahović. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ali, pravi skandal se dogodio kada je našu reprezentaciju komentarisao hrvatski stručni konsultant, Joško Jeličić na televiziji HRT". 

- Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago da su oni na takmičenju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo videli ko je s kim, ko koga i tako... - sramno je komentarisao Jeličić na televitiji "HRT".

SRPSKI ZET ODUŠEVIO ČITAVU NACIJU Švajnštajger dao prognozu pred EP, Srbija na nogama zbog ovakvih reči legendarnog fudbalera

Udario je i na selektora Dragana Stojkovića Piksija.

- Njihov problem je što selektor ništa ne donosi toj ekipi. Moraju da imaju jasniju hijerarhiju, ne u smislu ko je veća zvezda. Piksi i njegove izjave, gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i verovatno nikad neće ni imati kult reprezentacije - poručio je on.

Vlahović je upitan da prokomentariše izjavu Jeličića, međutim konferencija je završena izjavom portparola reprezentacije Milana Vukovića koji je rekao da se neće baviti nefudbalskim temama do kraja EP.

- Takvim vrstama frustracija niko se neće baviti time u budućnosti, od sada pa do kraja Evropskog prvenstva - rekao je Vuković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading