MILENKOVIĆ JEDVA ČEKA MEČ SA ENGLEZIMA Ovako je Bleki najavio premijeru u Nemačkoj

17:45 | 14-06-2024

EP2024 0

Štoper Srbije govorio o očekivanjima u Nemačkoj.

Nikola Milenković

Za malo više od 48 sati će reprezentacija Srbije prvi put pod tim imenom nastupiti na Evropskom prvenstvu i to protiv moćne Engleske.

Uzbuđenje pred taj duel ne može da sakrije štoper naše reprezentacije Nikola Milenković.

- Engleska je stvarno sjajna reprezentacija, jedan od glavnih favorita za osvajanje. Imaju neverovatan napadački potencijal, mnogo igrača sa individualnim kvalitetima iznad normale. Biće ih teško zaustaviti pošto oni mogu jednim potezom da reše utakmice. Mislim da će svima biti teško da ih zaustavimo, ali daćemo sve od sebe kao tim, koncentrisano ćemo igrati. Ako budemo pravi, ako ispoštujemo sve što dogovorimo videćemo.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Analizirao je štoper Fiorentine kratko i dva ostala rivala u grupi Sloveniju i Dansku.

- Svaka ekipa koja se nalazi na EP ima taj ekstra kvalitet, da nema ne bi se nalazili ovde. Počev od prve utakmice svima će svaka biti teška na svoj način. Slovenija je ekipa koja je kompaktna, imaju dobre individualce, Danska je tvrda, čvrsta, tako da se slažem da nam neće odgovarati, ali protivnike ne možemo da biramo, moramo se pripremati na najbolji mogući način za njih. U ovo mtrenutku smo usmereni na Englesku, jer je najbitnija i prva i mnogo je bitno kako se otvara turnir. Posle razmišljamo o drugim utakmicama. Treba da verujemo u nas, kapacitet i sposobnosti protiv bilo koga jer je to jedini recept.

Ističe popularni Bleki da mu veoma prija poverenje selektora Dragana Stojković Piksija.

- Sigurno mi prija poverenje, svako poverenje trenera gura igrača da da maksimum na terenu. To poverenje trenera je za nas veoma bitno. Svaki igrač danas mora da zna da igra u više formacija, mi u reprezentaciji već duži period igramo sa trojicom pozadi i to trenutno odgovara ekipi i tako se ekipa najkomfornije oseća. Što se toga tiče nema problema - rekao je, između ostalog, Milenković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading