FSS SE OGLASIO PRED UTAKMICU SA ENGLEZIMA Ovo su važne informacije za sve navijače Srbije

15:40 | 15-06-2024

EP2024 0

Reprezentacija Srbije u nedelju, 16. juna igra prvi meč u grupnoj fazi Evropskog prvenstva protiv Engleske u Gelzenkirhenu, tim povodom nekoliko važnih informacija od strane organizatora za sve one koji dolaze na stadion

orlovio

Kako bi srpskim navijačima olakšao put na utakmicu ali i sam boravak u Nemačkoj, Fudbalski savez Srbije je spremio neke korisne informacije ali i podsetio na neka pravila ponašanja na stadionu. 

Donošenje alkohola na Vaše mesto, uključujući ono pivo od 0,00% alkohola, nije dozvoljeno. Alkohol se može kupiti na štandovima, ali se ne sme piti na tribinama. Važi ograničenje kupovine od 2 piva.

Dođite ranije – Kapije se otvaraju tri sata pre početka utakmice (18:00). Molimo Vas da uračunate dosta vremena za sigurnosne provere.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

MAĐARSKA - ŠVAJCARSKA Nemci opravdali ulogu favorita, omraženi rival "orlova" bije bitku za nokaut fazu

Nosite malo stvari – Torbe veće od A4 neće biti dozvoljene unutar stadiona.

Svi stadioni za EURO 2024 su mesta na kojima pušenje nije dozvoljeno. Prema tome, pušenje, elektronske cigarete i duvanski proizvodi koji ne gore nisu dozvoljeni. Budite uviđajni prema drugim navijačima.

Priključite se mestu okupljanja srpskih navijača.

Srpski navijači će se okupiti na Mestu okupljanja navijača – Buer na Sankt-Urbanus-Kirchplatz-u, za slavlje pre utakmice - stoji u saopštenju za navijače! 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading