OVO JE POTPUNI HIT Novinar Alo! upitao Piksija šta će reći igračima ako povedu protiv Engleza, usledio je urnebesan odgovor selektora

18:17 | 15-06-2024

EP2024 0

Mogu li "orlovi" da prirede senzaciju?

alo
Alo!/Marko Metlaš

Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju od 21.00 u Gelznekirhenu igra protiv selekcije Engleske, u okviru prvog meča u grupi na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Tim povodom, dan pred susret na konferenciji za medije govorili su selektor naše selekcije, Dragan Stojković Piksi i Dušan Tadić.

Naš novinar Miloš Topalović upitao je selektora "šta će narediti igračima ako povedemo sa 1:0"?

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ako postignemo prvi gol, naređenje je da postignemo i drugi. Vrlo prosto - rekao je Stojković uz osmeh, pa nastavio:

- Sad su to šaljiva pitanja, ali u svakom slučaju videćemo kako se razvija utakmica, videćemo u kom pravcu će ići, igrati protiv Engleske, zahteva potpunu koncentraciju i ulazak u meč na maksimum, tako da... Videćemo u svakom slučaju, učinićemo sve da napravimo problem Englezima, da napravimo šanse iz kojih može doći do egzekucije, ali, ne treba zaboraviti da se fudbal igra u dva pravca, generalno moramo biti na visokom nivou, ovo je EURO, ovo nisu kvalifikacije, svaki bod, svaki gol, svaki žuti karton je važan, verujem da ćemo biti spremni za taj čelendž koji se zove Engleska - istakao je Stojković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading