"NIKAKO NIJE DOBRO AKO JE TO REKAO" Piksi na konferenciji saznao šta je Tadić izjavio posle utakmice, evo kako je reagovao

23:57 | 16-06-2024

EP2024 0

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je večeras da mu je teško pao poraz od Engleske i dodao da cilj "orlova" i dalje ostaje plasman u drugu fazu Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Piksi
TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIC/ bs

 

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je večeras u Gelzenkirhenu od selekcije Engleske 1:0 u meču prvog kola grupe C na EP u Nemačkoj.

- Razmišljam kako nismo pobedili. I ono što sam rekao igračima da smo došli u Gelzenkirhen da pobedimo Englesku, tu veliku Englesku, taj veliki tim, ali frustracija je znak da mi nije svejedno. Kako da mi bude svejedno, ne bi bilo dobro. Naravno da mi je krivo. Nije mi žao, ali mi je krivo da posle kvalitetne i hrabre igre nismo nagrađeni barem tim jednim bodom. Idemo dalje, glavu gore - rekao je Stojković posle meča za RTS.

Kapiten Srbije Dušan Tadić počeo je meč sa klupe za rezerve, a u igru je ušao u 61. minutu. Nakon meča vezista Fenerbahčea istakao je da nije zadovoljan tom odlukom.

- To nikako nije dobro, ako je tako rekao. Nije to stvar da li ćeš pogoditi ili nećeš, moraš da imaš neki plan, moraš da imaš ideju. Zato sam tu gde sedim, da donosim odluke u zavisnosti od onoga što se dešava na terenu. Odigrali smo hrabro, dominirali protiv Engleza drugo poluvreme i šteta je što nismo nagrađeni. Mnogi će pitati što Tadić nije počeo utakmicu. To je bio deo taktičkog plana, želeo sam Tadića sa svežim nogama, Tadića koji će promeniti igru i koji će biti ključ na kraju krajeva, to je razlog - dodao je selektor Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading