RAJKOVIĆEVA SJAJNA IZJAVA Odgovorio Tadiću i poručio svima - slobdno to napišite

18:01 | 17-06-2024

EP2024 0

Sjajna izjava srpskog golmana.

Predrag Rajković
EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Mnogo bure je podigla izjava Dušana Tadića da "je najspremniji igrač Srbije i da je trebalo da počne meč sa Engleskom". Dan posle te utakmice na to se osvrnuo i naš golman Predrag Rajković.

On je na pitanje brojnih srpskih novinara da prokomentariše sve to imao zaista sjajnu izjavu i sve je okrenuo na šalu, potvrđujući još jednom da vlada sjajna atmosfera u taboru "orlova".

- Mogu samo da kažem da sam ja spremniji od Dušana Tadića fizički. Šalim se, super je atmosfera, vruća glava možda, ali generalno je dobra atmosfera, ne bih ja pričao o tome, spremamo se za Sloveniju i to je to. Zapišite da sam spremniji od Dušana Tadića, neće se on naljutiti.

Zadovoljan je Rajković kako je Srbija izgledala u drugom poluvremenu meča sa Engleskom.

- U drugom poluvremenu smo igrali zaista dobro, kontrolisali smo utakmicu, imali smo posed, mislim da je samo nedostajao taj završni pas i da budemo konkretniji u završnici. Engleska je čvrsta i dobra ekipa, svi znamo da su favoriti za osvajanje titule na EP.

Srbija će u drugom kolu grupe C u četvrtak od 15 časova igrati sa Slovenijom. "Orlovi" će se u poslednjem kolu grupne faze na EP 25. juna sastati sa Danskom.

"Mislim da je drugo poluvreme protiv Engleske dobar pokazatelj da mi imamo dobru ekipu i da je to možda bio samo loš dan. Verujem da ova ekipa može da napravi dobar rezultat u naredne dve utakmice na EP - dodao je golman Srbije.

Rajković je istakao da žali što Srbija nije uspela da ostvari povoljan rezultat protiv Engleske.

- Videli smo da nisu neki bauk. Istina je da imaju odlične fudbalere koji igraju u odličnim klubovima. Kada smo izašli na teren videli smo da možemo da igramo sa njima - zaključio je golman Majorke.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading