POBUNA U UKRAJINI Igrači izbacili selektora iz svlačionice, neviđeni skandal na Evropskom prvenstvu

12:24 | 18-06-2024

EP2024 0

Pitanje je kako će da se oporave od teškog poraza.

epa
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Selekcija Ukrajine je u prvoj utakmici Evropskom prvenstva doživela debakl od Rumunije, koja je slavila sa 3:0. Ipak, tu nije kraj mukama u redovima poraženog tima.

Naime, igrači ukrajinskog tima, Andrej Lunjin i Aleksander Zinčenko, iz svlačionice su izbacili selektora Sergeja Rebrova i potom održali interni sastanak, piše nemački "Bild".

GRUPA E Guliver među liliputancima

Ovakav sled događaja je verovatno došao posle kritika Rebrova na račun igrača, a da pritom nije preuzeo nimalo odgovornosti na sebe:

- Mi predstavljamo Ukrajinu na ovom turniru, to je važan trenutak za celu naciju. Igrači su primili poruke od ratnika, od vojnika. Svaki igrač mora da da sve od sebe. Ako neće, biće teško. Nailazimo na jednako dobre igrače, najbolje u svojim zemljama. Siguran sam da se igrači izvinjavaju, da im je žao. Rekao sam im da predstavljaju veliku i jaku državu, koja se više od dve godine bori za našu slobodu, za sve nas. Izvinjavam se. Moramo da ćutimo i bolje se spremimo za naredni meč protiv Slovačke. Pokažimo drugu stranu Ukrajine - rekao je razočarani Rebrov na konferenciji za medije.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading