SAMO NEMOJ U KORNER Đorđe Petrović otkrio internu foru naših golmana, ovo je dokaz koliko je dobra atmosfera

09:06 | 19-06-2024

EP2024 0

Đorđe Petrović je postao otac, a selektor mu je izašao u susret

Đorđe Petrović
Profimedia

Život profesionalnog fudbalera nije lako... Petrović je dobio ćerku dok je na Evropskom prvenstvu.

- Voleo bih da sam sad tamo sa njima, ali Mister mi je izašao u susret i posle Slovenije dobiću dan-dva da ih vidim. Mislim da će tada supruga i beba moći da izađu iz porodilišta i to je velika stvar, pokazao je kakav je džentlmen i gospodin - rekao je Petrović.

Petrovića je protiv Engleske oduševio Predrag Rajković

- Stvarno, ona odbrana protiv Engleske je možda i najbolja odbrana Evropskog prvenstva. Šut je bio glavom, sa četiri-pet metara, uvek je to teško braniti, pogotovo kada ti lopta dolazi iznad glave, moraš veoma brzo da podigneš ruke. Stvarno je odlično odreagovao i imamo internu šalu na treningu da nije napravio korner", nasmejao se Petrović.

Nastavio je u istom ritmu.

- Uvek ide ono - 'Samo nemoj u korner! U gol može, ali nemoj u korner'. Kada je protiv Švedske odbranio Isaku, Vanja i ja smo skočili i rekli 'Vidi ga, opet je napravio korner'. Šalim se, naravno, odlično je branio. Sa druge strane, Pikford je imao veoma dobru odbranu posle Ducijevog šuta. Baš smo Vanja i ja komentarisali da je Rajko dobro komunicirao sa igračima čitavu utakmicu - kazao je Petrović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading