SVE JE U NAŠIM RUKAMA Zlatko Dalić (ne) očajava posle duela sa Albanijom

19:01 | 19-06-2024

EP2024 0

Kiks koji bi mogao skupo da ih košta

epa
EPA-EFE/FILIP SINGER

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić rekao je , posle remija sa Albanijom na Evropskom prvenstvu, da je nezgodno primiti pogodak u poslednjim sekundama, ali da je i dalje sve u njihovim rukama.

- Teška utakmica s dva različita poluvremena. Prvo je bilo jako loše, sporo i tromo, dok drugi deo ohrabruje. Dali smo sve od sebe, jako puno energije u nastavku susreta. Okrenuli smo rezultat, ali i na samom kraju, vrlo nezgodno, primili pogodak - rekao je Dalić, prenela je agencija Hina.

- Razočarani smo, naravno, zbog tog primljenog gola, ali još uvek smo u igri. I dalje je sve u našim rukama - dodao je on.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Fudbaleri Hrvatske odigrali su danas u Hamburgu nerešeno 2:2 sa Albanijom, u utakmici drugog kola Grupe B Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Posle 0:3 protiv Španije i ovog remija, pred fudbalerima Hrvatske je još utakmica protiv Italije u ponedeljak i za prolaz dalje potrebna im je pobeda.

- Drugo poluvreme mora biti putokaz za Italiju. U ovih nekoliko dana ispred sebe sigurno ćemo se dići. Spremićemo se i znam da ćemo biti dobri - rekao je Dalić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading