MORA DA JE BILO MNOGO NEPRIJATNO Hit scena na EURO: Žena i ljubavnica slavnog fudbalera došle na istu utakmicu, čak se isto i obukle

10:14 | 21-06-2024

EP2024 0

Žena Kajla Vokera bila je u delu tribina sa ostalim "Vagsicama", a bivša ljubavnica je bila na zasebnoj tribini

Kajl Voker
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Fudbaler Kajl Voker dobio je juče veliku podršku supruge i bivše ljubavnice na Evropskom prvenstvu u fudbalu u Nemačkoj. 

Tako su se Eni Kilner i Lorin Gudman našle na istom mestu u isto vreme, ali ne sa istim ciljem, barem tako misle korisnici društvene mreže "X". 

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

-Njegova bivša ljubavnica/devojka šta god, Lorin Gudman, je totalno luda, Lorin Gudman je odvela svoje dete da vidi svog 'tatu' i da ga gleda kako igra na ekranu u Frankfurtu. Obično ne komentarišem ove stvari , ali ono što radi svom detetu je okrutno. 

IZBIO SKANDAL EPSKIH RAZMERA U NEMAČKOJ Predsednik fudbalskog saveza Hrvatske zahvalio navijačima koji su skandirali "Ubij Srbina"

- Toliko je nepotrebno da njeno dete bude izloženo ovome samo zbog TV ekipe i jasno se pokazuje šta je njena motivacija. Svoju decu koristi za finansijsku dobit , napisali su korisnici popularne društvene mreže. 

 

 

 

 

 

 


Kilner je bila u delu gde su bile i druge "Vagsice" koje su došle da podrže svoje najmilije, a kako prenosi Dejli mejl, Gudman je sedela u odvojenom delu sa svojom decom. Viđena je sa sinom Kairom ispred stadiona, a svima je za oko zapela majica četvorogodišnjeg dečaka - dres Engleske sa Vokerovim brojem i ispisanim "tata" na leđima. I Kilnerova deca su nosila isti dres.

- Izgledalo je malo napeto među njima. Iako rezultat nije bio idealan, mogli su da budu malo srećniji, bar zbog svoje dece - rekao je izvor.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading