MORAĆE DA POGLEDA SRBE U OČI Oglasio se otac provokatora iz Albanije, porodica u strahu

20:03 | 21-06-2024

EP2024 0

Evropa bruji o gestu albanskog fudbalera

Daku

Otac albanskog reprezentativca-provokatora rođenog na Kosovu i Metohiji, Mirlinda Dakua, oglasio se za ruske medije i govorio o izgredu svog sina, koji je pevao uvredljivu pesmu na albanskom na Evropskom prvenstvu.

Pre svega, ruski novinari pitali su ga u kakvom je odnosu njegov sin sa srpskim fudbalerima? Mirlind Daku igra za Rubin iz Kazanja i deli svlačionicu sa Urošem Drezgićem bivšim igračem Čukaričkog, tu je i bivši igrač Partizana, Crnogorac Igor Vujačić, tu su i Nikola Čumić, Lazar Ranđelović, Darko Jevtić, Bogdan Jočić.

- On se stalno druži sa njima, najviše komunicira sa Vujačićem. Oni su prijatelji i uvek su zajedno - rekao je Fehmi Daku za portal "Sport 24".

Takođe, on insistira da njegov sin ne vređa bilo koga.

- Moj sin nije govorio te stvari. On je emotivna i eksplozivna osoba. To je učinio nenamerno i već je tražio oproštaj od onih koje je to povredilo. Biće nam veoma teško ako Mirlind bude diskvalifikovan sa Evropskog prvenstva, ali ne verujem da će se to dogoditi i da će se oprostiti od turnira - rekao je Fehmi i dodao:

- Sto posto je pogrešno pozivati na ubijanje Srba! Sin je samo pokušao da kaže 'ku*va', ali nije to rekao u potpunosti. Znate kakvu podršku Mirlind ima u Hrvatskoj, Sloveniji, sada i u Rusiji i svi znaju kako se ponaša kao fudbaler. Moj sin je veoma dobro, ali ovo je njegovo prvo Evropskog prvenstva u karijeri i sve su to emocije, mislim da ne zaslužuje da bude suspendovan sa turnira i već se izvinio - kazao je otac Albanca, koji takođe strepi da njegovog sina čeka najteža kazna i diskvalifikacija sa Evropskog prvenstva.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading