ALO! TIKET DANA Ronaldo i drugovi overavaju plasman u osminu finala, Belgija bez prava na kiks

16:03 | 22-06-2024

EP2024 0

Ušli smo u finiš kada je reč o utakmicama drugog kola

ep 2024
EPA-EFE/Clemens Bilan

Kao i prethodnih dana i danas nas čeka dosta uzbuđenja na Evropskom prvenstvu, a najzanimljvije su utakmice između Turske i Portugala i Belgija i Rumunije.

Ukoliko ste raspoloženi da okušate sreću i pokažete znanje, kladionica "SoccerBet" nudi najbolje kvote za spomenute mečeve, a mi vam donosimo predloge šta da odigrate i kakav tiket da sastavite.

TURSKA - PORTUGAL (18.00)

I jedni i drugi u odličnom raspoloženju dočekuju ovaj meč, pošto su na startu prvenstva upisali pobedu. Turska je u veoma zanimljivoj utakmici bila bolja od Gruzije sa 3:1, dok je Portugal teže nego što se očekivalo savladao Češku sa 2:1 u to pogotkom u drugom minutu sudijske nadoknade.

Portugal je jedan od glavnih favorita na turniru i sigurno da što pre želi da overi plasman u osminu finala. Mi verujemo u Kristijana Ronalda i drugove, pa je zato naš predlog "dvojka".

Igra: 2. Kvota: 1.67

BELGIJA - RUMUNIJA (21.00)

Belgija je u prvom kolu doživela šok, pošto je izgubila od Slovačke sa 1:0. Prosto je neverovatno šta su sve Belgijanci uspeli da promaše na tom meču. Zato su sada bez prava na kiks.

Sa druge strane, Rumunija je jedno od najpriajtnijih iznenđenja i u prvom kolu je deklasirala Ukrajinu sa 3:0. Ipak, verujemo da će Belgijanci dobro uraditi popravni i da će opravdati epitet prvog favorita u grupi.

Igra: 1 i 3+. Kvota: 2.25

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari(0)

Loading