VAŽNO SAOPŠTENJE FSS-a PRED DANSKU Navijači, ovo morate da znate

19:46 | 23-06-2024

EP2024 0

Srpska kuća fudbala detaljno o stvarima koje navijači moraju da znaju.

epa
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Još samo utakmica sa Danskom i kraj grupne faze za Srbiju. Da li će se takmičenja nastaviti za "orlove" u grupnoj fazi ili će pakovati kofere, saznaćemo u utorak uveče. Na putu ka ovom prvom scenariju od velike pomoći će biti - navijači.

Očekuje se da četa Dragana Stojkovića ima veliku podršku na Alijanc areni, a Fudbalski savez Srbije je izdao saopštenje koje se odnosi na navijače.

- Na dan utakmice koristite šatl bus do stadiona. Najbrži način da dođete na stadion iz fan zone je šatl busom.

Besplatan šatl bus počinje da vozi oko 17:00 i kreće iz Bloka 19, Olympiapark Parkharfe. Krenite ranije i uživajte u atmosferi pre utakmice na Fudbalskoj areni Minhen.

Posle utakmice, šatl busevi vas čekaju na južnom kraju stadionske esplanade. Autobusi će vas odvesti ili do stanice U-Bahn Scheidplatz, koja je povezana sa centralnom stanicom u Minhenu preko U-ban linije U2, ili nazad do stanice šatl busa u Olympik Park-u.

Ne vozite do stadiona…

…ako se niste unapred registrovali za parking. Svako ko nema registraciju za parking će biti odbijen. Imajte na umu da saobraćaj može biti gust i da vreme putovanja može biti mnogo duže od očekivanog. Pre-registrujte se sada (otvoreno do jedan dan pre utakmice). Parking će biti otvoren 4 sata pre početka utakmice. Na stadion nemojte voziti ranije od toga.

Navijači koji nemaju unapred registrovano parking mesti, ali ipak moraju da idu autom, mogu da koriste Park + Ride prostor blizu Fudbalske arene Minhen, kao što je Business Campus Garching-Hochbrück, odakle se peške dolazi do Garching-Hochbrück U-Bahn station. Odatle stižete na Fröttmaning U-Bahn station za manje od 5 minuta.

Preferirano plaćanje karticom

Samo nekoliko štandova sa hranom i pićem na Fudbalskoj areni Minhen primaju gotovinu. Ponesite svoje debitne, kreditne kartice ili uređaje za beskontaktno plaćanje i izbegnite redove.

Besplatna vožnja sa Vašim Fan Pass-om

Vlasnici ulaznica za utakmicu imaju pravo na propusnicu za putovanja koja traje 36 sati po celoj mreži Minhena (Münchner Verkehrs-und Tarifverbund), bez dodatne naplate. Propusnica važi od 06:00 na dan utakmice, do 18:00 sledećeg dana. Da biste imali koristi od ove opcije, potrebno je da imate svoj Fan Pass. Fan Pass je potpuno nov za EURO 2024 i omogućava pristup ekskluzivnim povlasticama koje će doprineti Vašem iskustvu na utakmici. Vaš Fan Pass je besplatan i na raspolaganju za sve vlasnike ulaznica, na aplikaciji UEFA EURO 2024 - stoji u objavi FSS-a.

Meč Srbija - Danska na programu je u utorak od 21 čas.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading