SVI SU KRIVI SEM NJEGA Dalić zagrmeo posle šoka: Pričam, niko me ne sluša...

08:56 | 25-06-2024

EP2024 0

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić udario je jako posle remije njegove slekecije i Italije (1:1) na Evropskom prvenstvu

Zlatko Dalić

Bio je besan Dalić na arbitra meča koji je produžio utakmicu osam minuta i tako omogućio Matiji Zakanjiju da postigne odlučujući pogodak.

- Uticao je sigurno na rezultat. Ne znam gde je uopšte sudija našao tih osam minuta nadoknade. Govorio sam o tome kako se ponaša UEFA. FIFA, već pet godina, ali ne niko nije slušao, ispadam smešan. Mi smo svi za njih mali, sve što govorim govorim u vetar. Ne može biti osam minuta nadoknade. Koji su to faulovi, prekidi bili da je osam minuta nadoknade - zapitao je Dalić.

SLABA MU JE OVO UTEHA Luka Modrić oborio rekord

Nastavio je u istom ritmu.

- Ali neću tražiti alibi u sucu. Imali smo sve u svojim rukama protiv Albanije, pa i sada. Imali smo dva penala, promašili smo ih. Ali mi je žao i boli me što nas niko ne poštuje. Igrali smo u 3 sata, je li igrala Italija, Francuska, Nemačka... u tom terminu. Igramo mi. Hvala igračima. Nije ovo bio naš turnir. Opet su se pokazali i navijači, sto hiljada Hrvata je došlo u Nemačku. Hvala im na tome. Ponosni smo. Ovo što nismo prošli dalje tražiću uzroke u nama. Ne možeš da primiš gol u 98. minuti, moraš ako treba tada i leći na loptu. Pobede i porazi su sastavni deo igre - istakao je on.

Govorio je i o Luki Modriću.

- Promašio je penal, ali odmah potom je dao gol iz igre. Bio je potrošen tih 80 minuta, dao je sve od sebe na terenu. Bio je preumoran, plan je bio da na njegovu poziciju uđe igrač koji je svežiji, koji će zadržati loptu. To je bio jedini razlog, nije bio povređen. Maksimalno se potrošio tih 80 minuta - zaključio je Dalić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading