ALO! TIKET DANA Da li je vreme da Englezi prorade i ko će kome pomrsiti konce u grupi D?

10:40 | 25-06-2024

EP2024 0

Kao i prethodnih dana, tako vam i danas donosimo predloge i najbolje kvote koje nudi kladionica "SoccerBet" za navedene mečeve, šta da odigrate i kakav tiket da sastavite.

EP 2024
Tanjug/Ap

 

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras protiv Danske u poslednjem kolu C grupe igra za plasman u osminu finala Evropskog prvenstva. 

Ova utakmica, ali i Engleska - Slovenija, kao i Francuska - Poljska, odnosno Holandija - Austrija, dovoljne su da sastavimo tiket za ovaj dan.

Kao i prethodnih dana, tako vam i danas donosimo predloge i najbolje kvote koje nudi kladionica "SoccerBet" za navedene mečeve, šta da odigrate i kakav tiket da sastavite. 

ENGLESKA - SLOVENIJA

Englezi su prilično mršavo započeli takmičenje na kom su pre početka bili najveći favoriti. Naravno, sada su daleko od glavnog konkurenta za trofej, ali njih nikada ne treba otpisati.

Utakmica protiv Slovenije biće idealna prilika Geretu Sautgejtu i njegovim izabranicima da overe prvo mesto i da ubedljivom igrom pokažu zašto su jedna od najvećih sila.

Baš zato, naš predlog je da igrate na golove i to što više njih.

PREDLOG: 3+ (Ukupan zbir golova će biti tri ili više), 1,90

HOLANDIJA - AUSTRIJA

Prilično je izvesno da će i Austrija i Holandija proći dalje, samo je pitanje sa koje pozicije. Ovaj duel mogao bi da i jednoj i drugoj selekciji donese bilo koje mesto na tabeli, od prvog do trećeg jer je već sada jasno da Poljska ne može da se pomeri sa četvrtog mesta.

Austrija je pokazala koliko može da bude opasna na meču protiv Poljaka, a Holanđani umalo iznenadili Francuze, aktuelne vicešampione sveta i trenutno su prvi na tabeli.

Očekujemo da na ovom meču mreže budu "nemirne" pa tako naš savet su, ponovo, golovi.

PREDLOG: PP1+ (Zbir golova u prvom poluvremenu će biti jedan ili više), 1,47

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading