IZDAJA! Haos u reprezentaciji Albanije, čovek sa tzv. Kosova poziva Boga da ih uništi

17:17 | 25-06-2024

EP2024 0

Zlo se zlom vraća.

app

Ne cvetaju ruže u Albaniji, gde su tokom Evropskom prvenstva udarili jedni na druge. Najbolji primer toga je otac fudbalera Ardijana Ismajlija, Ilmi, koji je na svom Fejsbuk nalogu opleo po reprezentaciji te zemlje.

ALBANCI SE PONIŽAVAJU KAO NIKADA Preklinju Špance na EURO-u da priznaju lažnu državu Kosovo (FOTO)

Naime, on je nezadovoljan što njegovom sinu, inače rodom iz lažne države Kosovo, selektor Silvinjo nije pružio šansu na smotri "starog kontinenta", pa je odlučio da uputi izuzetno oštre reči:

- Ardijane, budi istrajan i jak pred ovom nepravdom, pred ovom izdajom, da budeš ponosan na sve što si dao za naciju, jer imamo obavezu! Bog uništava sve one koji kradu njegov san od detinjstva, koji mi je pričao - napisao je Ilmi Ismajili, pa dodao:

- Nevernici, izdajnici, pokušali su zaustaviti sunce da sja, ali jadni nisu razumeli da sunce može zaustaviti samo Njegov Stvoritelj! Bog uništava one koji čine neverstvo, izdaju te jer si mnogo verovao i nisi kriv što neverstvo nije bilo napisano u njihovom baletu... Budi miran jer te čekaju svetli dani i sjajna karijera, vrlo je blizu - napisao je nezadovoljni otac fudbalera.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading