KOJI BRE FIJASKO, NE PRIČAJ GLUPOSTI Piksi odbrusio novinaru na aerodromu

23:49 | 26-06-2024

EP2024 1

Stojković je malo nervozan...

Piksi
FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bg

 

Selektor fudbalske reprezntacije Srbije Dragan Stojković dao je prvu izjavu za medije po sletanju na aerodrom Nikola Tesla.

Novinar Informera ga je pitao da da komentar posle fijaska na Evropskom prvenstvu, a Piksi nije imao baš najbolji odgovor.

- Koji bre fijasko, nemoj pričaš glupost. Borili smo se, dali smo sve od sebe. Jedan gol je falio - rekao je on.

 Nije želeo da komentariše ni potencijalni otkaz.

- Tek sam sad sleteo, pojma nemam - odgovorio je Piksi.

Kaže da je tu za kritike.

- Čekali ste neuspeh, izvolite, udarajte, pljujte vređajte. Čekali ste, nemoj da se lažemo. Negativne stvari donose tu neku vrstu interesovanja.

Po tebi smo loši, po meni nismo. Ne možeš da kažeš da se momci nisu borili i da nisu izgarali, a to je najvažnije u sportu. Borili su se momci, kapa dole. Nemojte da dirate reprezentaciju, jer je ona dala svoj maksimum.

Što se kritika tiče, slobodno kritikujte, ja sam tu da primam udarce - poručio je Stojković novinarima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
Makedonac

27.06.2024 18:57

Nije rec u zalaganju fudbalera vec o taktici igre koju je postavio selektor. Stojkovicu bi bilo bolje da se uclani u neku politicku partiju nego da bude selektor. Dok su se srpski napadaci mucili da razviju igru ispred protivnickog sesnajesterca je su protivnicki igraci igrali ostro pa cak i grubo, ispred srpskog sesnajesterca setali su se protivnici vrlo lagano jer srpski branioci umesto presing i ostru igru ostavili su protivnikeda slobodno da kombinuju cekajuci da udzu u senajesterac. Neka Piksi i dalje komentarise da se srbi ne predaju do poslednje sekunde i daje druge politicke izjave, ali ovde mu nije mesto.